Vrata odprl novi Boutique Hotel Dobrna

Objavljeno: 25.8.2020

Nazaj na novice

Vrata odprl novi Boutique Hotel Dobrna

Novi butični hotel Boutique Hotel Dobrna v naravnem okolju Term Dobrna gostom nudi udobno bivanje v trinajstih elegantnih Superior, Delux in Premium sobah.

Vrata odprl novi Boutique Hotel Dobrna

Nekoč Gosposka hiša, tudi Vila Šenoa. Leta 1826 pozidana stavba je skozi desetletja gostila eminentno gospodo, ki je prihajala v zdravilišče Dobrna od daleč naokoli. V letu 2020 je ponovno odprla svoja vrata, obnovljena kot butični hotel, ki s svojo majhnostjo in umeščenostjo v čudovito naravno okolje, nudi udobje bivanja v trinajstih elegantnih Superior, Delux in Premium sobah. Gostje hotela lahko uživajo v stilsko opremljeni zajtrkovalnici Boutique bar, ter se predajajo užitkom izbrane kulinarične ponudbe v stilsko opremljenem okolju. Za vse goste, ki si želijo zasebnosti in cenijo sproščene jutranje trenutke zasebnosti, zajtrk postrežejo v sobo. Za izbrano kulinarično ponudbo so gostom hotela na voljo Restavracija Park, Vita, Restavracija & kavarna Vita ter Restavracija Kamin. Masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty s svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, ayurveda tretmajev, neg obraza, telesa in las ter lepotnih tretmajev, bo postal nepogrešljiv sopotnik razvajanja gostov.

V letu 2020 je bil popolne obnove deležen tudi hotel Vila Higiea**** katerega ponudba se je razširila s hotelsko zajtrkovalnico.

Vir in foto: Terme Dobrna

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji