Na Krasu celo poletje KrasPass degustacije in doživetja

Objavljeno: 17.6.2020

Nazaj na novice

Na Krasu celo poletje KrasPass degustacije in doživetja

Več kot 40 vinarjev, gostincev in kmetij se povezuje v gastronomsko družino KrasPass gourmet in vabi k okušanju vsak dan v tednu.

 

Na Krasu celo poletje KrasPass degustacije in doživetja

V veliko gastronomsko družino KrasPass gourmet se je povezalo več kot 40 priznanih ponudnikov kraških vin, na burji sušenih mesnin, tipičnih kraških jedi in izdelkov. Celo poletje bo v znamenju gurmanskega uživanja za mizami in v vinskih hramih, vsak dan ob 11h, 16h in 18h, ko bo mogoče rezervirati krajšo degustacijo kraških vin s prigrizki, okušanje sušenih mesnin ali enourno gourmet doživetje po enotnih cenah od 12 do 24 evrov. Urnik je idealen in obiskovalcem Krasa omogoča, da si sestavijo popoln dan degustacij in aktivnih doživetij, zvečer pa se ustavijo še v eni najboljših kraških restavracij ali tradicionalnih gostiln in tam prespijo. Tako bo možno celo poletje, vse do 31. avgusta, obiskovati priznane in nagrajene vinarje, vrhunske kraške chefe, gostince s tradicijo, gostoljubne turistične kmetije in ekološke kmetovalce, del te pisane družine pa so tudi sadjarji, zeliščarji, sirarji in kamnoseki.

Več onformacij je na voljo na povezavi.

Vir: visitkras.info

Foto: Jošt Gantar

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji