Kampanja s povabilom domačim gostom k odkrivanju Slovenije

Objavljeno: 8.5.2020

Nazaj na novice

Kampanja s povabilom domačim gostom k odkrivanju Slovenije

STO je v partnerskem sodelovanju s turističnim gospodarstvom in destinacijami zasnovala kampanjo za domači trg z namenom spodbujanja prebivalcev Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja. 

Kampanja s povabilom domačim gostom k odkrivanju Slovenije

V času, ko se korakoma sproščajo omejitve in se vrača turistični utrip v destinacije, STO pričenja z vsesplošno motivacijsko kampanjo za domači trg. Kampanja bo prebivalce naše deleže s prihodnjim tednom povabila, da odkrivajo znane in manj znane kotičke naše dežele. Kampanjo bo STO izvajala v tesnem sodelovanju s turističnim gospodarstvom, turističnimi destinacijami, mediji, vplivneži in vidnimi osebnostmi ter drugimi institucijami. 

Povabilu STO, da v letošnjem letu oddih preživimo tudi v Sloveniji, so se pridružile vse vidnejše institucije slovenskega turizma: Turistično gostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtni zbornici Slovenije, Turistična zveza Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Kongresni urad Slovenije, Združenje Slovenia Outdoor, Združenje turističnih vodnikov Slovenije, Združenje zgodovinskih mest Slovenije, Vodilne slovenske turistične destinacije, Planinska zveza Slovenije, ugledni kuharski mojstri in številni drugi akterji slovenskega turizma. Akcijo podpirajo tudi druge institucije, med drugim Urad vlade za komuniciranje, slovenski mediji in drugi.

Odkrivanje naše dežele poglablja našo vez z njo ter krepi zavedanje in ponos, v kako edinstveni deželi živimo. Hkrati utrjuje zavedanje, da našo deželo edinstveno in pristno delajo prav njeni ljudje. To je sporočilo, ki ga želimo partnerji kampanje skozi doživetja in namige za krajši in daljši oddih približati prebivalcem in jih povabiti k raziskovanju doživetij ter znanih in manj znanih kotičkov naše dežele. K vidnosti kampanje bodo prispevale tudi privlačne nagrade, ki bodo vzpodbujale k aktivnemu sodelovanju. Kampanja zajema tudi prizadevanje slovenskega turizma k čim prejšnjemu zagonu gospodarstva in temu, da bo slovenski turizem po krizi še bolj trajnosten, avtentičen, z edinstvenimi doživetji.

Kampanjo bo STO skupaj s partnerji predstavila v prihodnjem tednu. 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji