I feel Slovenia HIGHLANDER Kamniško Savinjske Alpe

Datum: 28. 08. 2024 - 01. 09. 2024 Kraj: Mozirje Tip: Športne prireditve Več informacij

Nazaj na dogodke

I feel Slovenia HIGHLANDER Kamniško Savinjske Alpe

I feel Slovenia HIGHLANDER Kamnik Savinja Alps je pohodniška avantura, kjer boste prehodili 101 km v petih dneh od Mozirja do Krvavca ali 50 km v treh dneh iz Luč do Krvavca.

I feel Slovenia HIGHLANDER Kamniško Savinjske Alpe

I feel Slovenia HIGHLANDER Kamniško Savinjske Alpe ponuja dva formata:

HIGHLANDER HERCULES

I feel Slovenia HIGHLANDER Hercules Kamnik Savinja Alps je pohodniška avantura, kjer boste prehodili 101 kilometrov od Mozirja do Krvavca. Pohod ni tekmovalnega značaja, predvidoma boste v enem dnevu prehodili vsaj 20 km in tako za celotno progo porabili 5 dni. Našo I feel Slovenia HIGHLANDER Hercules avanturo bomo začeli v Mozirju, se povzpeli najprej na Golte, nato na Raduho, se sprehodili skozi slikovito gorniško vas Luče, se povzpeli na Veliko planino in spustili v Kamniško Bistrico, za zadnji dan pa nas čaka še vzpon na Krvavec.

HIGHLANDER PEGASUS

I feel Slovenia HIGHLANDER Pegasus Kamnik-Savinja Alps je pohodniška avantura, kjer boste v 3 dneh prehodili cca 50 kilometrov s štartom v slikoviti gorniški vasici Luče, se povzpeli na Veliko planino in spustili v Kamniško Bistrico, za zadnji dan pa nas čaka še vzpon na Krvavec. Po prečkanju cilja in okrepčilu, se bomo s Krvavca spustili z gondolo in tako prizanesli utrujenim nogam in predvsem kolenom.

Nazaj na dogodke

Drugi povezani dogodki:

Deli s prijatelji