Ocenite ponudbo:

Thermana d.d., družba dobrega počutja

Naslov:
Zdraviliška cesta 6 3270 Laško
Telefon:
03 423 20 00
Faks:
03 423 20 10
e-mail:

Drugačna doživetja lepih voda

Laško združuje privlačnost pogleda na reko in presenetljive lepote termalne vode. Spodbujevalna energija in kakovostno biopolje vode, ki pomaga vzpostavljati energetsko ravnovesje v organizmu, sta znanstveno dokazana. Dobrodejna ionska sestava in pravilne oblike vodnih kristalov že 150 let skrbijo za povrnitev zdravja in ohranjanje dobrega počutja.

Vrelci stoletnih tradicij in novih pogledov
Krepčilne lastnosti laških vrelcev so poznali že rimski legionarji, v srednjem veku so se sem vračali misijonarji, tu so perice zajemale toplo vodo za svoje žehte. V 19. stoletju je zraslo mondeno letovišče avstro-ogrskega cesarja Franca Jožefa. Laško ohranja lepoto preteklosti, z novim termalnim centrom pod mogočno stekleno kupolo pa ustvarja presenetljive podobe sedanjosti.

Priznano zdravilišče in nov raj dobrega počutja
V Centru zdravstvenega turizma so na voljo preventivni in kurativni programi, v Thermana Parku Laško na izjemni lokaciji tik nad reko pa je pravi raj za igro, oddih in sprostitev v najsodobnejšem
kopališču s centrom savn. Že na prvi pogled vas bo navdušila arhitektura s pomično stekleno kupolo, masažnimi bazeni in zlasti z zunanjim masažnim bazenom v obliki kristala laške vode tik nad sotočjem rek Rečice in Savinje.

Thermana 1 (360°)

Thermana 2 (360°)
 


Prava izbira za vas, ki prisegate na vodo v njenih najlepših oblikah. Kristalna moč vode, edinstvena steklena kupola, sožitje z naravo v objemu termalnih voda ob sotočju Rečice in Savinje. Voda iz Laškega ima izjemno biopolje in tvori presenetljivo pravilne vodne kristale. Steklena pomična kupola nad bazeni je prva te vrste daleč naokoli. 
Naravni viri, indikacije in storitve :

Zdraviliško zdravljenje

Zdravilni dejavniki
Vrelci termalne vode s temperaturo od 32°C do 34°C

Indikacije
Stanja po poškodbah in operacijah gibalnega sistema s funkcionalnimi izpadi, degenerativni sklepni in izvensklepni revmatizem, posebej obolenja hrbtenice, mišična in nevrološka obolenja ter stanja po možganski kapi, motnje krvnega obtoka, ginekološka obolenja, bolezni srca in ožilja ter kožne bolezni.

Terapije
Balneoterapija, kineziterapija, elektroterapija, termoterapija, magnetoterapija, terapija v magnetnem polju z laserjem in delovna terapija.

Programi
  • Terapevtski programi: program proti bolečini v križu, program za osebe z multiplo sklerozo, program za hemiplegike, program za osebe s fibromialgijo in osebe z revmatskimi obolenji
  • Preventivni programi: menedžerski program, preventivni program za ženske in moške, antistresni program, program proti osteoporozi
  • obnovitvena rehabilitacija za paraplegike, za osebe z multiplo sklerozo in osebe s kardiovaskularnimi obolenji

Wellness

Center zdravja in lepote in Wellness Spa Center
V Thermani vam nudimo široko paleto sodobnih in medicinskih wellness programov, ki temeljijo na blagodejnosti laške termalne vode.

  • kopeli (Dianina in Apolonova,Gambrinusova, Romeo & Julija, Rusalkin ples …)
  • prostori za pedikuro (kraljevska pedikura …)
  • masažni salon (klasične, ayurveda, aroma, refleksne, anticelulitne in shiatsu, tajske, aromasoul, masaža z vročimi kamni, masaža »Vrelec mladosti«, masaža s toplimi zeliščnimi snopi...
 

Indikacije
revmatične bolezni, nevrološke bolezni, poškodbe lokomotornih organov, ginekološke bolezni 

Rekreacija in razvedrilo :


Zdravilišče Laško
- Bazeni: notranji in zunanji termalni bazen, čofotalnik za najmlajše, otroški bazen na prostem, Kneippov bazen z rečnim prodovcem, masažni bazen.
- Savna center: savna 1001 noči, caldarium, savna na prostem, finska savna s kristali soli, sanarium z aquavivo, finska savna z barvno terapijo …
- Fitnes center.

Thermana Park Laško
Termalni Center - vodni užitki pod atraktivno stekleno kupolo
- notranji termalni bazeni: bazen z valovi, whirlpooli nad bazeni, Kneippova pot, otroško vodno zabavišče, rekreacijski termalni bazen, hitra reka, tobogan, samopostrežna restavracija
- zunanji termalni bazeni: rekreacijski plavalni in otroški bazen, vodna drča, masažni bazen v obliki kristala na sotočju.
- Wellness Spa Center: masaže, kopeli, nege telesa in obraza, manikura, pedikura, kozmetika,...
- Savna Center: savne s pridihom Laškega in panoramskim razgledom, infrardeča savna, laconium, sanarium, klasične finske in parne savne, notranji in zunanji termalni bazen in bar.
- Rekreacija: joga, meditacija, barvna terapija, jutranja telovadba v telovadnici, popoldanska rekreacija v termalnem bazenu, nordijska hoja, vodna aerobika, otroške igre v vodnem zabavišču, športne in družinske igre v vodi ...

 
Izletniški kažipot : Staro mestno jedro Laškega, Laški dvorec, grad Tabor z restavracijo, vinoteko in poročno dvorano, Pivovarna Laško, Marijagraška cerkev s freskami iz 16. stoletja, sprehodi po okolici in izleti na bližnje vrhove. 

Možnost plačila
American Express, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Activa, Karanta, kreditne kartice 


Nastanitev

- Hotel Zdravilišče Laško****, 365 lei
- Hotel Thermana Park Laško****s, 188 lei

Dodatna ponudba

Programi za kolesarje in pohodnike, vodeni ogledi okolice, obisk Pivovarne Laško in degustacija piva, splavarjenje po reki Savi, ribolov, igrišča za tenis, poročni obredi vse dni v letu ...

Center medicine
Specialistične ambulante in posvetovalnice (fiziatrična, ortopedska, nevrološka, nevrokirurška, kardiološka, dermatološka …) ter diagnostični center.

 


GPS Northing (N) : 46,1599 
GPS Easting (E) : 15,2324 

Na lepše, Ej!KArtica 

Opomba popusti :
Ej!KArtica:
Zdravilišče Laško:
- 20 % na savno in kopanje
- 10 % na wellness in zdravstvene storitve. 
Thermana Park Laško:
- 20 % na savno in kopanje
- 10 % na wellness in zdravstvene storitve. 

 
Regija: Savinjska
Destinacija: EDEN 2013: Laško
Kraj: Laško
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : THERMANA Laško d.d. | 03 423 2000 | | www.thermana.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti