Ocenite ponudbo:

Zdravilišče Radenci, Sava Hotels & Resorts

Izvajalec:
Sava Hotels & Resorts
Naslov:
Zdraviliško naselje 12 9252 Radenci
Telefon:
02 520 27 22, 02 520 27 20
Faks:
02 520 27 23
e-mail:
 Brbotave vode v pokrajini prijaznega podnebja
Zdravilišče Radenci vabijo v pokrajino žitnih polj in vinorodnih gričev, ob reko Muro. Legende pravijo, da tu pridni palčki pod zemljo utirajo poti mineralni vodi. Podzemno brbotanje je leta 1833 slišal tudi študent medicine Karel Henn ob prvem obisku Radencev. Po temeljnih analizah vode se je vrnil v Radence kot priznan zdravnik. Leta 1869 je z radensko slatino napolnil prvo steklenico; potem so jih dostavljali na cesarski dvor na Dunaju in papeški v Rimu. Leta 1882 so Radence že obiskali prvi gostje. Tu so jih pričakali mineralna voda z naravnim CO2, termalni vrelci in prijazna bioklima. Danes te tri dejavnike dopolnjuje še anorganski peloid (fango).

 

V Radence vas vleče srce
Radensko vodo povsod prepoznajo po znaku treh src. Srce je tudi v središču delovanja sodobnega
zdraviliškega kompleksa, ki gostom ponuja zdravstvene in preventivne programe za učinkovito zdravljenje bolezni srca in ožilja pa tudi za obolenja ledvic in sečnih poti, revmatičnih obolenj in motenj gibalnega sistema ter bolezni presnove.

 

Iz Radencev v Banovce ali obratno
Le 16 km od Zdravilišča Radenci, ki imajo sodoben bazenski kompleks, kakovosten center zdravja in
sprostitve Corrium in privlačen Ayurveda center, je še eno termalno kopališče: Banovci. Obiščite
oba!

Radenci 1 (360°)

Radenci 2 (360°)

Nastanitev

- Hotel Radin ****
- Hotel Izvir ****

 Prava izbira za vas, ki hočete razvajati svoje srce
- voda cesarskega dvora
- posebnosti brbotave pokrajine
- dve sestrski zdravilišči
Pijte vodo treh src, kakršno so že davno pili cesarji in papeži. Uživajte v pokrajini, bogati z legendami o palčkih in žuborečih izvirih. Sprostite se v Radencih in bližnjih Banovcih.

 
Naravni viri, indikacije in storitve :

Zdraviliško zdravljenje

Zdravilni dejavniki
- mineralizirana slatina z naravno vsebnostjo ogljikovega dioksida.
- hidrogenkarbonatna termomineralna voda, temperatura 41 °C
- anorganski peloid
- ugodna klima s povprečno 253 sončnimi dnevi na leto

Indikacije
Zdravljenje bolezni srca in ožilja, obolenj ledvic in sečnih poti, revmatskih obolenj in motenj gibalnega sistema ter bolezni presnove

Terapije
Mineralne pitne in kopalne kure, termomineralne kopeli, obloge z anorganskim peloidom.

Wellness

Center zdravja in sprostitve Corrium ponuja številne sodobne programe zdravljenja in dobrega počutja, namenjene sprostitvi in negi telesa. Posebnost wellness ponudbe v Zdravilišču Radenci je Ayurveda Center, kjer v prijetnem okolju izvajamo ayurvedske masaže z aromatičnimi olji in načrtujemo posamezniku prilagojen način prehranjevanja, oboje z namenom doseči usklajenost duha in telesa. Lepotna nega obraza in telesa je na voljo v Beauty centru Aleksandra. Na voljo so tudi masaže s kamni, nuad – tajska masaža, shiatsu, klasične masaže, refleksne masaže stopal, aromaterapije …

 

Indikacije
revmatične bolezni, bolezni prebavil, ustne in zobne bolezni, bolezni srca in ožilja, bolezni presnove, poškodbe lokomotornih organov, bolezni ledvic in sečil 

Rekreacija in razvedrilo :

Terme Radenci
Sistem 10 bazenov s površino 1.460 m2 in temperaturo vode od 28 do 37 °C, z navadno in termalno vodo, s toplimi vrelci – whirlpooli, podvodnimi masažami, vodnim tokom, z bazenom za knajpanje, slapovi.

Svet savn
2 finski savni, turška, infrardeča, zeliščna savna, tepidarij.

Trije novi wellness saloni v sklopu prenove hotela Izvir****:

- salon Ayurveda: indijske ayurvedske masaže in prehrana, - salon Beauty: nega obraza in telesa, - salon Stone & concerto: masaže s kamni in storitve na vodnem ležišču concerto. Šport in rekreacija: dvorana za tenis s tremi notranjimi igrišči in štirimi zunanjimi igrišči, fitnes, steza za trim, športna dvorana, igre z žogo, otroško igrišče, kegljanje, odbojka na pesku, kolesarjenje, spust po Muri, lov in ribolov, konjeniški center, poleti z balonom. Kulturne in zabavne prireditve: tradicionalni plesi (Noč penine), folklorne prireditve; 1x tedensko svečana večerja z glasbenim nastopom, 2 x tedensko plesna glasba v kavarni Swing, Tekmovanje v kuhanju kisle juhe,... Ogled kulturnozgodovinskih znamenitosti Pomurja. 
Izletniški kažipot : Vsakodnevni izleti v okviru razvedrilnega programa Zdravilišča Radenci, sprehodi, nordijska hoja, ogled okoliških vinskih kleti s pokušino vina in šampanjca, ogled pridelave bučnega olja in degustacija, obisk turističnih kmetij, ogled lončarske obrti, obisk konjušnice s kasači, ogled mlina na Muri in otoka ljubezni v Ižakovcih, ogled kulturno-zgodovinskih znamenitosti Pomurja, panoramski poleti. Dodatne informacije o izletniški ponudbi so vam na voljo tudi na spletni strani: http://www.turisticnodrustvo-radenci.si 

Možnost plačila
samo z gotovino, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard 

Dodatna ponudba
- kongresna dvorana
- sobe za seminarje
- dvorana za pitje slatine
- igralnica
 


GPS Northing (N) : 46,6426 
GPS Easting (E) : 16,0466 

Na lepše 

na zemljevid

Publikacije

Zloženka Zdravilišče Radenci

 

Zdravilišče Radenci ENGLISH

 

Zdravilišče Radenci DEUTSCH

 

Zdravilišče Radenci ITALIANO

 

Zdravilišče Radenci ENGLISH

 

Zdravilišče Radenci RUSSIAN

 

Zdravilišče Radenci ENGLISH

 

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : Sava Turizem d.d. | 04 206 60 21 | | http://www.sava-hotels-resorts.com/...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti