Nastanitve

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Oglejte si vsa prenočišča v Sloveniji

Prenočišča v Sloveniji za vsak žep in za vsak okus. Ta trditev gotovo velja za nastanitve v Sloveniji. Če si želite razvajanja, izberite hotel, če vam je pomemben pristen stik z gostoljubnimi domačini, so prava izbira gostišča in penzioni ali zasebne sobe. Zapustite mesta in se sprostite na turističnih kmetijah. Neposreden stik z zeleno naravo ponujajo kampi, kolesarji in pohodniki imajo specializirane nastanitve tako v dolinah kot gorah. Na našem seznamu je še obilica drugih možnosti nastanitve, pravzaprav največ v Sloveniji na enem mestu.
Pokaži več

Hoteli in moteli v Sloveniji

Najboljše nastanitve ponujajo hoteli, ki jih je največ v mestih in turističnih središčih, male hotele pa najdete tudi v manjših krajih. Hoteli so vseh kategorij, veliko jih je najvišje kategorije.

Zasebne sobe, apartmaji in gostišča

Za približek vašemu domu, ko ste od doma, lahko po vsej Sloveniji poskrbijo prijazni ponudniki zasebnih sob, apartmajev in počitniških hiš. Lep sprejem pričakujte tudi v gostiščih in penzionih.

Kampiranje

Ljubitelji narave, ki sta vam pomembna urejenost in mir, se lahko odločite za nastanitev v kampih, kjer so seveda dobrodošle tudi prikolice in avtodomi. Za te so na voljo tudi specializirana postajališča.

Turistične kmetije

Na turističnih kmetijah se lahko sprostite in spoznate prisrčne ljudi ter njihove običaje. Presežek ponudbe so ekološke turistične kmetije, ki nudijo zdravo bivalno okolje in ekološko hrano s certifikatom.

Hostli

Za vse, ki si v Sloveniji želite prihraniti pri potovanju, a vam je hkrati pomembno udobje in urejenost, so prava izbira hostli. Številni hostli so vključeni v mednarodno združenje Hostelling International.

Planinski domovi in koče

Čiste in urejene, a praviloma asketsko opremljene nastanitve sprejmejo prav vse pohodnike, tudi kadar so polno zasedene. Gostoljubnost planinskih koč in domov se odraža tudi v dobri domači hrani.

Tematske nastanitve

Če ste pohodniki, kolesarji, gosti zdravilišč in term ter ljudje, ki si želite prenočiti v tipičnih dolenjskih zidanicah, si oglejte ponudbo tematskih nastanitev. Obiščite tudi hiše s tradicijo.

Zidanice

Zeleni griči vinorodne dežele Posavje prijetne, skrbno urejene in pristne nastanitve, kjer se lahko spočijete ali aktivno preživite prosti čas v mirni naravi. V zidanicah v zavetju vinskih trt lahko uživate v lepih razgledih in pokušini domače hrane in pijače, še zlasti posebneža med slovenskimi vini, cvička. Prostor, ...

Zelene turistične nastanitve

Ste eden izmed čedalje bolj številnih, ki jim ni vseeno, kakšen vpliv na okolje bo imelo preživljanje vašega oddiha? Nastanite se v slovenskih ekoloških hotelih in na ekoloških turističnih kmetijah s certifikati.

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI

Sorodno

Nastanitve z Ej!KArtico
Program mladinskih kartic Ej!KArtica spodbuja mlade k večji mobilnosti, tako po Sloveniji kot po ...
Wellness hoteliNaravna zdraviliščaHoteli s konferenčnimi zmogljivostmiPodeželje
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti