Ocenite ponudbo:

Wellness center Vrelec Brdo – za popolno razvajanje v intimnem ambientu

Izvajalec:
JGZ Brdo
Naslov:
Predoslje 39, Predoslje, 4000 Kranj
Telefon:
04 260 18 16
Faks:
04 202 15 51
e-mail:

Wellness center Vrelec Brdo, ki ima svoje mesto v podpritličju hotela Brdo na Brdu pri Kranju, na več kot 700 m2 gostom hotela in zunanjim obiskovalcem ponuja ekskluzivnost in intimnost za popolno sprostitev telesa in duha.

 

Wellness center Vrelec Brdo že vrsto let skrbi za dobro počutje gostov hotela Brdo in ostalih obiskovalcev Brda pri Kranju. Strokovni sodelavci wellnessa s svojim znanjem in izkušnjami pripomorejo k sprostitvi, regeneraciji, vitalnosti in zdravju vašega telesa in duha. Za različne priložnosti in ob različnih počutjih vam v intimno zasnovanem wellness centru ponujamo očiščevalni finsko in turško savno, sproščujoče kopeli, poživljajoči masažni bazen, klasične, terapevtske in lepotne masaže ter različne nege telesa. Aktivnejši obiskovalci Vrelca svoje telo lahko sami ali ob pomoči osebnega trenerja krepite in oblikujete v fitnes studiu, ali pa se udeležite visoko intenzivnega intervalnega treninga (VIIT) z Alenko Košir in njenimi sodelavkami. Če svoj prosti čas radi preživljate v naravi, na svežem zraku, telo in duha pa želite ohraniti v njunem naravnem ravnovesju, vas v poletnem obdobju vabimo na vadbo joge, ki poteka na skritih in mirnih zelenicah posestva Brdo pri Kranju.
V wellness center na Brdo pri Kranju lahko povabite tudi svoje prijatelje, sodelavce in sorodnike - s podarjenim darilnim bonom, ki je lepo rojstnodnevno darilo ali pozornost ob kaki drugi posebni priložnosti.
Storite nekaj zase, prepustite se razvajanjem, sami ali v družbi - v wellness centru Vrelec Brdo, kjer telo in duša predeta.

 

Odpiralni čas: 16.00 - 22.00 (ponedeljek - petek) oziroma 15.00 - 22.00 (sobota, nedelja, praznik).

Organizirane vabe potekajo po vnaprej določenem urniku.

 

Gostje vseh nastanitvenih objektov JGZ Brdo (hotel Brdo, grad Strmol, vila Bled) imajo prost vstop v fitnes studio ter finsko in turško savno.

 


Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS 
Predoslje 39 
4000 
Kranj 
Spletna stran : www.brdo.si 
GPS Northing (N) : 46,2727 
GPS Easting (E) : 14,3806 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : JGZ Brdo Protokolarne storitve Republike Slovenije | | www.brdo.com...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti