Ocenite ponudbo:

Vodno mesto Atlantis - BTC City

Izvajalec:
BTC d.d.
Naslov:
Šmartinska cesta 152, Ljubljana, 1533 Ljubljana-BTC
Telefon:
01 585 21 00, 01 585 21 01
Faks:
01 585 21 30
e-mail:

Vodno mesto ATLANTIS se nahaja v BTC City Ljubljana in je razdeljeno v tri tematske sklope: Svet doživetij z otroškim delom, Termalni tempelj in Dežela savn, ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih ter vsak izmed njih predstavlja svojo arhitekturno in vsebinsko podobo.

16 bazenov
Vodno mesto Atlantis nudi 16 bazenov (6 večjih, 6 namenskih in 4 za otroke): Bazen z valovi, Bazen doživetij, Zunanji rekreacijski bazen, Zunanji termalni bazen, Notranji termalni bazen, Zunanji savna bazen, 3 kaskadne kopeli, Mirni bazen, 2 whirlpool-a, 4 otroški bazeni.

15 savn, 13 tematskih savn
15 savn (ena v Svetu doživetij - Parna savna, 14 v Deželi savn (Planšarska, Panoramska, Zemeljska, Rudniška, Sanarium savna, Velika finska savna, Parna savna, Blatna savna, Laconium savna, Finska savna, Infra rdeča savna, Eucalyptus savna).

Zunanja INOX bazena
Po vzoru nemškega trenda je v Vodnem mestu Atlantis moč zaplavati v posebnih zunanjih INOX bazenih (Rekreacijski bazen in Zunanji savna bazen), ki dajejo vodi, še posebej v sončnih dnevih, nekoliko drugačen sijaj.

Tajske masaže
Za popolno sprostitev nudimo našim obiskovalcem širok izbor tajskih masaž priznanega masažnega salona. Masažni salon s 5-imi masažnimi mesti najdete na galeriji (1. nadstropje) Termalnega templja. Za masaže se lahko odločite ne glede na obisk Vodnega mesta.

Kozmetični in frizerski salon
V objemu Vodnega mesta Atlantis je na voljo tudi kozmetični salon, v katerem usposobljeno osebje opravljala nego celega telesa. Za lepši videz vaše pričeske pa bodo poskrbeli v fizerskem salonu Stevo.

Gostinska ponudba v vseh tematskih sklopih
Arhitekturna in vsebinska podoba slehernega sklopa ni vse kar tematski deli ponujajo. Tudi gostinska ponudba je prilagojena vsakemu izmed njih. Tako se poleg samopostrežnega dela najrazličnejših jedi v Svetu doživetij, v Deželi savn nudi lahkotne jedi (npr. sadni in solatni krožniki), V termalnem templju pa npr. vitaminski napitki. Povsod je moč dobiti sladoled narejen v Vodnem mestu Atlantis.

Pridite in ujemite val zabave! Odprto vsak dan med 9. in 23. uro.

 

Možnost plačila
American Express, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard 

Storitve wellnessa: bogat animacijski program v savnah:
• mediteranska terapija (sol, med, olivno olje, losjon iz izvlečka rdečih alg);
• blatna terapija - fango;
• čokoladna terapija - 70-odstotni kakav;
• terapija s soljo;
• aromaterapija (med, sol, led, vrtinčenje zraka);
• zdravilna zvočna terapija z gongom in zvočnimi posodami;
• različne oblike tajske masaže;
• telovadba in aerobika;
• regeneracijska komora;

 


GPS Northing (N) : 46,0629 
GPS Easting (E) : 14,5473 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

     
Skrbnik : BTC d.d. | 01 585 13 27 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti