Ocenite ponudbo:

Terme Čatež

Izvajalec:
Terme Čatež d.d.
Naslov:
Topliška cesta 35 8251 Čatež ob Savi
Telefon:
07 493 67 00, 07 493 50 00
Faks:
07 493 50 05
e-mail:
Wellness - nazaj k naravi in v sožitju z njo ... Predvsem pa prisluhniti svoji duši in telesu ter ju povezati v preprosto harmonijo. Sprostiti vse napetosti in zadihati. In se počutiti odlično ... Takšne in podobne občutke vam pričaramo v Termah Čatež. Wellness za nas kljub tujemu izrazu ne pomeni nekaj neznanega niti nekaj pretirano modernega, temveč stalnico, ki našo bogato ponudbo prepreda že vrsto let in ji daje tisti poseben pečat. Ravno zato se gostje z velikim veseljem vračajo k nam, saj se radi počutijo dobro, pa naj se to sliši tuje ali domače. Prepustite se izurjenim prijemom naših strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da se boste zagotovo počutili odlično. Preizkusite lahko tudi kakšno izmed drugih ponudb wellnessa: vodni užitki 365 dni v letu na Termalni rivieri, savnanje v Savna parku, igro golfa na Mokricah, bovling, badminton, fitnes v športnem centru ...

Terme Čatež – wellness v osrčju termalnih vrelcev
Wellness program prinaša oddih, ki si ga lahko privoščimo za boljše počutje tudi takrat, ko se počutimo dobro in smo prepričani, da so vsakodnevne skrbi in stresi daleč stran. Termalno zdravilišče Terme Čatež združuje vse prednosti klasičnega termalnega zdravilišča z raznovrstnimi programi za sprostitev in počitek. Njegova termalna voda, skrbno pripravljeni programi za sprostitev, različne športne in rekreacijske ponudbe ter slikovita okolica prispevajo k ponovni vzpostavitvi umskega in fizičnega ravnotežja. Rimsko-irske kopeli v Centru zdravja in lepote združujejo in nadaljujejo bogato tradicijo starodavne rimske in irske kulture: kopanje v bazenih s termalno vodo, finsko savno, turške kopeli, ročno masažo ter druge obnovijo in umirijo dušo in telo. Naše ročne masaže, podvodne ter refleksno conske masaže, masaže z morskimi algami in blati Thalgo, Watsu – antistres individualni program v vodi, aromaterapija in lepotni programi so posebej oblikovani za umiritev in sprostitev utrujenih in napetih mišic. 
V zadnji wellness pridobitvi, Spa & Wellness centru v hotelu Čatež***, se lahko odločite za nego celega telesa in obraza, terapijo z vročimi kamni ali za izredno priljubljene aromasoul masaže: arabsko, indijsko ali orientalsko masažo, ki vas popeljejo v svet popolne sprostitve.
 
V bazenih poletne in zimske termalne riviere se poletje nikoli ne konča:
Enajst zunanjih in pet notranjih bazenov s termalno vodo ponuja neskončne možnosti za sprostitev v vodi in poleg nje. V Termah Čatež je ljubiteljem aktivnih športov in rekreacije na voljo tenis, squash, bowling, fitnes studio ter Center za šport in rekreacijo, v neposredni bližini term je možno ribariti, čolnariti ali kolesariti na 97 km kolesarskih poti, lahko prepustite telo in dušo sproščujočim sprehodom v neokrnjeni naravi. V bližini je grad Mokrice, ki ponuja igro golfa na igrišču z osemnajstimi igralnimi polji, užitke ponuja v kulturnih dogodkih na grajskem dvorišču ter primerno nastanitev v sobah srednjeveškega gradu, opremljenih s stilnim pohištvom.
 
Namestitev:
našo wellness ponudbo v Čatežu sestavljajo naslednji wellness centri:
• Center zdravja in lepote v hotelu Terme (v nadaljevanju CZL),
• Spa & Wellness center v hotelu Čatež (v nadaljevanju SPA).

Storitve wellnessa:
• CZL: klasične masaže, refleksno-conska masaža stopal, aromaterapija, ajurveda, tuina, thalgo, sprostitveni programi;
• SPA: indijska, arabska, orientalska, mediteranska masaža, masaža z vročimi kamni; ekskluzivni paketni programi.

Infrastruktura za wellness:
glavna pridobitev na področju wellnessa je Spa & Wellness center v novem hotelu Čatež z ekskluzivnimi programi za dobro počutje.

Wellness program:
• rimsko-irske kopeli, ki jih najdete le v Termah Čatež;
 


GPS Northing (N) : 45,8932 
GPS Easting (E) : 15,6213 

Na lepše 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice | 05 90 83 790 | | www.discoverbrezice.com...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti