Ocenite ponudbo:

Kmetija Bizjak

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Naslov: Branik 169, (Steske), 5295 Branik
Telefon: 05 305 72 37, 041 850 654
e-mail:
Možen dostop z avtobusom
Leži ob vinski cesti : spodnje Vipavske doline 

Vinorodni okoliš
Vipavska dolina 

“Vinogradnik prisluhne trti, se z njo zaveže že od začetka, ko jo posadi, opazuje in občuduje njeno rast, zna ujeti trenutek brstenja in zorenja ter čas pobiranja sadu, vinogradnik nato postane vinar in sad postane vino - naravna umetnina”, pravijo Bizjakovi iz Branika.

Paradni sorti sta sauvignon med belimi in merlot med rdečimi. Obe sorti se odlikujeta tudi z več priznanji na sejmih v Ljubljani in Gornji Radgoni. Kot največje priznanje štejejo Prvaka belih in rdečih vin vinske ceste Spodnje Vipavske doline za leto 2002 in Županovo vino 2012 - protokolarno vino Mestne občine Nova Gorica. Poleg teh dveh sort pa nudijo še malvazijo, rebulo, chardonay, rumeni muškat in cabernet. Vina negujejo v leseni in nerjaveči posodi.

Razpoznavni znak Kmetije Bizjak so vratca soda, po domače portela, ki kmetijo povezuje s preteklostjo. Lesen sod s portelo kot simbol, predstavlja vhod v svetišče, kjer se hrani celoletni trud in delo kmetije in pokaže vrednost gospodarja. 

Vina lahko kupite in degustirate na lepo urejeni domačiji, v kateri imajo pripravljen tudi degustacijski prostor za sprejem gostov.
 
Dodatni opis : Vodena degustacija: do 15 oseb. 
GPS Northing (N) : 45,876 
GPS Easting (E) : 13,7629 
Fotografije
Skrbnik : Turistična zveza TIC Nova Gorica | 05 330 46 00 | | last modified: 28.03.2015
na zemljevid
GPS N: 45,876
E: 13,7629

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti