Ocenite ponudbo:

Malusova zidanica na Gornjedolenjski vinski cesti

Izvajalec:
Golob Alenka
Naslov:
Tržišče 24, 8295 Tržišče
Telefon:
07 818 04 01
Malkovec na Dolenjskem, ki se nahaja v osrčju Mirenske doline, kjer poteka cestna povezava med Trebnjem in Sevnico, razpet med posavskim hribovjem in dolenjskim gričevjem, s pogledom na Gorjance na južni strani in Kumom na severni strani. Tu je veliko strmih vinogradov in prijaznih ljudi. Tu vam pripravimo vodeno degustacijo domačega medu, katerega predelamo na kmetiji in napitkov iz medu. Nudimo vodene degustacije vin, pokušnjo več vrst domačega kruha, paštete in drugih suhomesnatih dobrot. Nedeljska kosila, slavnostne pojedine in hladno- tople bifeje v idiličnem vinogradniškem okolju ter catering dostave hrane na želeno lokacijo. Degustacija naših vin (dolenjsko belo vino, cvička, modre frankinje, modre portugalke kernerja - polsuh. Prav tako poleg degustacije nudimo doma sušeno sadje in v jesenskem času pečen kostanj. Za popestritev pa povabimo harmonikaša. Lahko pa ostanete pri nas na počitnicah med malkovškimi vinogradi. Za vas imamo pripravljenih kar nekaj doživetij za ljubitelje konj (učenje jahanja, terensko jahanje, vožnja z zapravljivčkom..), za lovce (lov na srnjad..), ribiče (lovljenje rib v reki Mirni in okoliških ribnikih), kolesarje (kolesarske poti). 
Ponudniki ob vinski cesti : V sevniškem delu Gornjedolenjske vinske ceste imamo več ponudnikov, ki so opisani pri opisu Gornjedolenjske vinske ceste. 
Največje število udeležencev : 110 

Ogledi
vodeni 

Možnost plačila
samo z gotovino 

Za skupine lahko organiziramo:
- prikaz starih kmečkih opravil, kot so mlatenje pšeničnih snopov, ličkanje koruze, stopanje kaše, predenje volne na kolovratu, klepanje kose,...
- nastop kmečkih ljudskih pevk
- vožnjo z zapravljivčkom (federvagnom) po malkovški gorci (na vožnji si ogledajo najstarejši leseni hram v tej okolici in najstarejšo vinsko trto modre portugalke).
- sprehod od zidanice do zidanice (sprehod med odprtimi zidanicami od Vesele doline do Pavle gore)
poleg gostilne imamo registrirano še turistično kmetijo z nastanitvijo in vinotočem
- dopolnjena ponudba v Malkovcu z oddajanjem ležišč oziroma apartmaja 


 


Turistična agencija Doživljaj 
Trg svobode 10 
8290 
Sevnica 
Telefon : 07 816 54 62 
Telefon 2 : 05 168 02 87 
E-pošta :  
Spletna stran : www.dozivljaj.si 

Malkovec

Kraj: Malkovec
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : KŠTM Sevnica | 07 816 54 62 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti