Ocenite ponudbo:

Zavod Prijetno domače - TIC Ivančna Gorica

Naslov:
Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica 1295 Ivančna Gorica
Telefon:
01 78 12 128
e-mail:
Tip
TIC Zavod Prijetno domače za kulturo, turizem, promocijo in upravljanje Jurčičeve domačije je ustanovila Občina Ivančna Gorica z namenom učinkovitejše organizacije, razvoja in spodbujanja dejavnosti na področju kulture, turizma, promocije in informiranja. Za uresničevanje poslanstva pa se zavod povezuje z vsemi izvajalci na področju kulture, turizma, promocije in informiranja v občini, ter širši regiji, ki s svojimi raznovrstnimi programi in dejavnostjo sodelujejo pri promociji občine, ter skrbi za usklajeno ponudbo le teh v občini.

Zavod Prijetno domače upravlja z Muzejem na prostem Jurčičeva domačija na Muljavi in opravlja dejavnost izvajanja promocijskih nalog pod blagovno znamko ustanoviteljice: Prijetno domače – občina Ivančna Gorica.

Destinacija Prijetno domače – Občina Ivančna Gorica z dvanajstimi krajevnimi skupnostmi je destinacija doživljajskega turizma, ki temelji na vrednotah blagovne znamke Prijetno domače. S tem povezane zgodbe temeljijo na bogati kulturni dediščini in naravnih danostih. Zavod stremi k uresničevanju zelenega, aktivnega in trajnostnega turizma.

Pomemben povezovalen projekt zavoda je Krožna pot Prijetno domače, ki je namenjena predvsem pohodnikom in kolesarjem, po njej pa se je mogoče odpraviti tudi z avtomobilom, avtodomom ali celo na konjskem hrbtu. Pot fizično povezuje vseh 12 krajevnih skupnosti v občini, v njihovih krajevnih središčih pa se nahajajo turistične info točke z informacijami o samem kraju. Krožna pot Prijetno domače je urejena tako, da se po njej vsak odpravi v skladu s svojimi možnostmi, željami, časom in trenutnim navdihom. Za zadovoljstvo obiskovalcev je poskrbljeno, saj se ob poti nahajajo številne znamenitosti naših krajev in vsa turistična ponudba, ki jo potrebuje popotnik na krožni poti. Ob obisku vsakega izmed dvanajstih biserov obiskovalci lahko zbirajo kontrolne žige, kdor pa zbere vseh 12, na sedežu Zavoda Prijetno domače prejme praktično nagrado.PODATKI:

Zavod Prijetno domače

Sokolska 8

1295 Ivančna GoricaDirektor: Miha Genorio

Tel: +386 (01) 7812-128

E-mail:

Url: www.prijetnodomace.si

 
GPS Northing (N) : 45,9386 
GPS Easting (E) : 14,8039 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : OTZ Ivančna Gorica | 01 781 21 30 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti