Ocenite ponudbo:

TIC Šmarje pri Jelšah

Naslov:
Aškerčev trg 12 3240 Šmarje pri Jelšah
Telefon:
03 810 12 64, 031 575 056
Faks:
03 817 16 26
e-mail:
Tip
TIC 

V turistično informacijskem centru na Aškerčevem trgu prijazno in ustrežljivo ponujajo informacije o vseh turističnih kmetijah, znamenitostih, prireditvah ter bogati kulturni in naravni dediščini občine Šmarje pri Jelšah.
Organizirajo tudi lokalno turistično vodenje za posameznike in skupine.
 
GPS Northing (N) : 46,2291 
GPS Easting (E) : 15,5205 

Na lepše 

Opomba popusti : Bogata doživetja šmarskih gričev Poleg že znane Kalvarije v Šmarju pri Jelšah, baročne cerkve sv. Roka, izjemno privlačne Marijine cerkve na Sladki Gori, Sedovške domačije, daleč najlepšega razgleda z vrha Tinskega v občini ne spreglejte obnovljenega rotovža s prangerjem v Lembergu, kjer je stalna razstava originalnih predmetov ohranjene zapuščine lemberških obrti in županove oz. sodnikove sobe. Vedno več obiskovalcev in sprehajalcev privablja privlačno zasnovano golf igrišče pri dvorcu Jelšingrad. Razgibana pokrajina pa ponuja možnost izjemnih kolesarskih doživetij po Šmarsko-virštanjski vinsko turistični cesti, ob kateri se razvrščajo številni ponudniki domače kulinarike in vin. Skratka, zeleni grički, razgibana pokrajina, posejana s čudovitimi vinogradi in zidanicami, polna prijaznih ljudi, ki vas vedno znova vabijo na obisk. Naročila vodenih ogledov sprejema TIC Šmarje pri Jelšah. 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : TIC Šmarje pri Jelšah | 03 810 12 64 | | www.smarje-pri-jelsah.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti