Ocenite ponudbo:

TIC Jesenice

Naslov:
Cesta mar�ala Tita 18 4270 Jesenice
Telefon:
04 586 31 78
e-mail:
Tip
TIC 

Turistično-informacijski center Jesenice se nahaja v neposredni bližini železniške postaje. Poglavitna naloga turistične pisarne je informiranje domačih in tujih obiskovalcev, ki jih zanimajo turistične informacije jeseniške občine ter okolice. Obiskovalcem je na voljo veliko poučnega promocijskega materiala tako občine kot drugih slovenskih krajev v okolici Gorenjske. V TICu je možno kupiti zemljevid Julijskih Alp, zastave, majhne spominke pa tudi kak čokoladni izdelek se najde. TIC Jesenice sodeluje tudi z drugimi TICi in LTOji Gorenjske. Ena od aktivnosti je tudi priprava koledarja prireditev za Jeseniške novice. Vodijo različne evidence o turizmu, nudijo pa tudi mentorstvo študentom in dijakom iz turističnih šolskih programov, ki si tega želijo. V razstavnem oknu je na voljo prostor, kjer se s svojimi fotografijami radi izkažejo tako domači kot tuji fotografi. TIC Jesenice sodeluje pri številnih turističnih projektih in programih (RDO Gorenjska, MAB Unesco Julijske Alpe, GTZ, Turistično društvo Golica in Društvo za razvoj Jesenice). Prav tako so pomemben člen pri oblikovanju in soustvarjanju turistične ponudbe v kraju in okolici (projekt Pohodništvo v občini Jesenice, Turistični programi občine Jesenice, Turistične prireditve občine Jesenice, Turizmu pomaga lastna glava).  
Delovni čas: maj, junij, september, december ponedeljek – petek 08.00 - 16.00 sobota 10.00 – 16.00 nedelja in prazniki zaprto julij, avgust ponedeljek – petek 09.00 – 19.00 sobota 10.00 – 16.00 nedelja in prazniki zaprto oktober, november, januar, februar, marec, april ponedeljek – petek 08.00 - 16.00 sobota, nedelja in prazniki zaprto  
GPS Northing (N) : 46,4366 
GPS Easting (E) : 14,0566 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : TIC Jesenice | 04 586 31 78 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti