Ocenite ponudbo:

TIC Jesenice

Naslov:
Cesta maršala Tita 18 4270 Jesenice
Telefon:
04 586 31 78
e-mail:
Tip
TIC 

Turistično-informacijski center Jesenice se nahaja v neposredni bližini železniške postaje. Poglavitna naloga turistične pisarne je informiranje domačih in tujih obiskovalcev, ki jih zanimajo turistične informacije jeseniške občine ter okolice. Obiskovalcem je na voljo veliko poučnega promocijskega materiala tako občine kot drugih slovenskih krajev v okolici Gorenjske. V TICu je možno kupiti različne vodnike, zemljevide, brošure Gornjesavskega muzeja Jesenice, zastave, razglednice z slikami Jesenic, majhne spominke. Možno je kupiti tudi karte za vožnjo z muzejskim vlakom do Goriških Brd, ki pelje nekajkrat na leto. TIC Jesenice sodeluje tudi z drugimi TICi in LTOji Gorenjske. Ena od aktivnosti je tudi priprava koledarja prireditev za Jeseniške novice in trimesečnega sezonskega koledarja. Vodijo različne evidence o turizmu, nudijo pa tudi mentorstvo študentom in dijakom iz turističnih šolskih programov, ki si tega želijo. V razstavnem oknu je na voljo prostor, kjer gostijo vsakih 14 dni drugo razstavo, katerih izdelki so narejeni z radostjo umetniških društev kot tudi posameznih umetnikov.  
Delovni čas: SEPTEMBER - JUNIJ pon - pet: 8.00 - 16.00; sobota, nedelja in prazniki: zaprto JULIJ - AVGUST pon - pet: 9.00 - 19.00; sobota: 10.00 - 14.00  
GPS Northing (N) : 46,4366 
GPS Easting (E) : 14,0566 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : TIC Jesenice | 04 586 31 78 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti