Ocenite ponudbo:

BTC City Ljubljana

Naslov:
Šmartinska cesta 152 1000 Ljubljana
Telefon:
01 585 22 22
e-mail:

BTC City Ljubljana je eno največjih in najbolj priljubljenih poslovno, nakupovalno, rekreativno-zabaviščno in kulturnih srtedišč v Evropi, ki ga obišče preko 21 milijonov obiskovalcev. Mednarodno stičišče z leti postaja tudi vse privlačnejši kraj sprostitve in vedrega razpoloženja ter vse bolj nepogrešljiv in nezamenljiv del vsakdanjika.

Nakupovanje v BTC City Ljubljana

Želite popolnoma nov stajling, zamenjati rože na balkonu, iščete moderna sončna očala, zimski plašček za vašega psička, igle za pletenje, darilo za vnuka ali pa nov avto. Ne glede na to, kakšne so vaše želje, smo prepričani, da jih bomo lahko izpolnili.

BTC City Ljubljana zajema vrsto manjših in večjih trgovin, specializiranih trgovin z uveljavljenimi slovenskimi in mednarodnimi blagovnimi znamkami.

 • preko 450 trgovin
 • nekaj desettisoč blagovnih znamk
 • preko 60 restavracij in barov
 • preko 8.500 brezplačnih parkirnih mest
 • številna otroška igrišča in igralnice
 • pestra gostinska, wellness, športna, zabavna in kulturna ponudba

Kulinarična popotovanja

Kulinarično potovanje po BTC Cityju je lahko potovanje okrog sveta ali pa hiter postanek na stojnici. Iz Slovenije se lahko podate do Mehika , Argentine, Tajske, Kitajske, ali pa v razvajate svoje brbončice ob francoskih slaščicah in odlični kavi najvišji kavarni v Sloveniji.

 • Tržnica BTC City: Na Tržnici BTC City bodo na račun prišli vsi, ki se želijo dobro in zdravo prehranjevati. Poleg pestre ponudbe sadja in zelenjave , ki ju obiskovalci lahko kupijo na stojnicah, si lahko privoščijo tudi različne mlečne, mesne in druge izdelke.
 • Novi okusi na Tržnici BTC City: Maja, 2016 je odprl vrata prenovljeni južni del tržnice pod imenom "Novi okusi na Tržnici BTC City". Gre za raznoliko kulinarično ponudbo, zastavljeno po konceptu ulične prehrane. šest gostinskih ponudnikov prinaša čar z raznoliko paleto od španskih, azijskih in vegetarijanskih jedi do hamburgerjev.
 • Twenty Caffe - najvišja kavarna v Sloveniji: Visoko nad Ljubljano v Kristalni palači, najvišji stolpnici v Sloveniji, je slaščičarna in kavarna Twenty Caffe, ki se ponaša s čudovitim razgledom na severno Slovenijo. Uživanje ob jutranji kavi s francoskim rogljičem ter pogledom na obsijane Alpe bo tako dobilo povsem novo dimenzijo.

Šport in rekreacija

V BTC Cityju poskrbimo tako za dobro počutje telesa in duha kot za zdrav način življenja, pa naj bo to iskanje miru in notranje uravnoteženosti, prehranjevanje za dobro počutje telesa in duha, ali pa uživanje pod budnimi očmi in mehkimi rokami strokovnjakov.

Vodno mesto Atlantis: 17 bazenov, 16 savn, Adrenalinski park

Privoščite si razkošje popolnih užitkov. Popolno sproščenost, potovanje do harmonije telesa in duha ter oživitev življenjske energije 365 dni na leto. Večkratni dobitnik nagrad "Naj kopališče" in "Naj wellness"

BTC City, oder pod streho neba (dogodki)

BTC City premore prostrane površine za mnoge oblike športnega udejstvovanja, zabave in razvedrila, zlasti na prostem, pod jasnim nebom. Prav zato je postal privlačno prizorišče za številne dogodke in prireditve, ki uživajo priljubljenost pri različnih generacijah obiskovalcev. Zelena terasa Kristalne palače se ob poletnih večerih spremeni v očarljiv oder za glasbeno-plesne nastope, zelenice postanejo igralnice in igrišča.

 • Festival nakupov in zabave: V BTC Cityju je vse leto čutiti utrip živahnega dogajanja. Množično obiskan je Festival nakupov in zabave, ki dvakrat letno pritegne več kot 300.000 obiskovalcev. Poleg ugodnih popustov pri nakupih so obenem deležni tudi veselega razpoloženja na številnih športnih, glasbenih in kulturnih dogodkih. Festival nakupov in zabave poteka v drugi polovici maja in oktobra.
 • Mega nočni nakupi (Late night shopping): Dvakrat letno (konec marca in novembra) je v BTC City Ljubljana čas za nočne nakupe. Takrat so trgovine in gostinski lokali odprti do polnoči. Trgovci in gostinci za ta dan - "Late night shopping" - pripravijo številne ugodnosti v obliki posebnih popustov, akcijskih ponudb in priložnostih daril.
 • Maraton Franja BTC City: Maraton Franja BTC City je rekreativno tekmovalna prireditev z najdaljšo tradicijo pri nas, ki v začetku junija v trodnevnem dogajanju povezuje kolesarje vseh starosti. S svojo izbiro kolesarskih prog je namenjena vsakomur, tako najboljšim kolesarjem kot povprečnim rekreativcem, družinam, ter tistim, ki si za kolo bolj poredko najdejo čas. Maraton Franja BTC City poteka v začetku junija.
 • Alive Step Up: Tek na Kristalno palačo: Ima ga New York, Chicago, Dunaj, Singapur in tudi Ljubljana: tek po stopnicah na najvišjo stavbo v Sloveniji. Kristalna palača postane enkrat na leto edinstven izziv: Kako čim hitreje premagati 89 metrov, 20 nadstropij in 459 stopnic! Alive Step Up je organiziran v drugi polovici novembra.
 • Veseli december s čarobnim programom: December je čas praznovanj in obdarovanj, majhnih in velikih pričakovanj, toplih objemov in otroškega smeha. BTC Cityji se ta mesec spremenijo v čarobna mesta lučk, ki jih obiščejo tudi Miklavž, Božiček in dedek Mraz.
 

Tip
ribarnica, trgovine za otroke, tržnica, spominki, tekstil, veleblagovnica, drogerija, rabljeno blago, športna oprema, delikatesa, igrače, časopis in tobak, obutev, nakupovalni center, tehnično blago, knjigarna, glasbila, vinoteka, cvetličarna 

Možnost plačila
American Express, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Activa, Karanta, kreditne kartice 

Dodatni opis :

Redni delovni čas

 • ponedeljek - sobota: 09.00 - 20.00
 • nedelje in prazniki: zaprto nedelje v decembru: 09.00 - 20.00

Dostop

Z avtom

BTC City Ljubljana leži na izredni lokaciji v Ljubljani, hitro dostopni tako iz samega središča mesta, od katerega je oddaljen le 3 km, kot tudi iz ostalih delov Ljubljane in Slovenije (ljubljanska obvoznica in avtocestne povezave) in je le 25 km oddaljen od mednarodnega Letališča Jožeta Pučnika.

 • Iz smeri Avstrije se peljite po avtocesti v smeri za Maribor; izvoz za BTC City: Nove Jarše.
 • Iz smeri Italije/Trsta se peljite po avtocesti do izvoza Nove Jarše
 • Iz smeri Hrvaške/Zagreba se peljite po avtocesti v smeri Ljubljana-Vzhod, nato izvoz BTC/Industrijska cona Moste.

Z mestnim avtobusom

BTC City Ljubljana je dobro povezan s pogostimi progami mestnega potniškega prometa:

 • Avtobusne proge 2, 7 in 12 pripeljejo obiskovalce do dveh vhodov v BTC City ob Šmartinski cesti (postajališči pri poslovnem nebotičniku BTC City in City Park-u).
 • Avtobusna proga št. 27 je speljana skozi BTC City (postajališča: upravna stavba BTC, dvorana A, Tržnica, Kolosej, Emporium).

Bicikelj

V okviru sistema Bicikelj je na voljo 36 postajališč, ki so med seboj oddaljena približno 300 do 500 metrov, so lahko dostopna ter idealna za premagovanje krajših razdalj. Na vsakem postajališču znotraj BTC City Ljubljana (jug Dvorane A, VM Atlantis in vzhod Cityparka) je na voljo 20 talnih ključavnic.

Dodatne informacije:

BTC City Ljubljana - Inotočka (Dvorana A):

 
GPS Northing (N) : 46,068 
GPS Easting (E) : 14,542 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : BTC d.d. | 01 585 13 27 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti