Ocenite ponudbo:

RIMSKE TERME - Wellness Spa Zdravilišče Rimske Toplice

Izvajalec:
TERME RESORT, zdravje, turizem d.o.o.
Naslov:
Toplice 10, 3272 Rimske Toplice
Telefon:
03 574 20 30
Faks:
03 734 63 12
e-mail:
RIMSKE TERME


Business Wellness Spa Resort – biser v oazi neokrnjene narave, med bujno vegetacijo in obdan z blagodejnimi učinki termalnih vrelcev bo v vas prebudil željo po ustvarjalnosti, sprostitvi in počitku. Samo za vas smo pripravili ponudbo storitev za boljše počutje, ohranitev zdravja in delovne ter ustvarjalne energije.


Rimske Toplice »gnezdijo« v zavetju pod hriboma Stražnik (655 m) in Kopitnik (914 m). Dolino Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki nudijo zaščito pred vetrom in preveliko vročino, v sebi pa hranijo bujno vegetacijo eksotičnih rastlin iz vseh kontinentov sveta. Tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra ... So star zdraviliški kraj, kjer skupaj z zaselki živi okrog 1000 prebivalcev. Od Celja so oddaljene 17 km, skozi kraj pa poteka cesta in železnica Celje–Zidani Most. Kraj se je prvotno imenoval Šmarjeta (vasica ob cerkvi sv. Marjete), del naselja pa tudi Ogeče.


SPROSTITEV

 
Wellness center Amalija se razprostira v Hotelu Rimski dvor****. Številne možnosti sprostitve in hedonističnega doživetja v intimnem vzdušju Wellness centra Amalija vam ponujajo svet, odmaknjen od realnosti in tega, kar vas pesti v vsakdanjem življenju. Za prestižne užitke in dotike udobja vas bomo razvajali z različnimi vrstami in tehnikami masaž ter v vas prebudili čutnost misli, lepoto telesa in doživetje popolnosti.


Eden glavnih poudarkov našega sprostilnega centra je uporaba slovenske soli pri naših vrhunskih terapijah. V slovenskih solinah v Sečovljah že stoletja pridelujejo iz našega morja izjemno zdravilno sol, ki vpliva blagohotno na človeško telo in pomaga pri terapiji številnih obolenj. Tako lahko v našem sprostilnem centru preizkusite savnanje s slovensko soljo, masažo obraza in telesa s soljo ter inhalacijsko terapijo s soljo. Morska sol zdravi številna kronična obolenja zgornjih dihal, številne kožne bolezni in zaradi svoje ionske sestave blagodejno vpliva na vse procese oksidacije ter redukcije v človeškem telesu.


PREDSTAVITEV MEDICINSKEGA CENTRA VALETUDA (SPA)
 

»Kdor zna ceniti zdravje, bo po teh poteh hodil strumno in pokončno,« so trdili nekdanji misleci. Tega so se v Rimskih termah zavedali že stari Rimljani, ki so dobro poznali zdravilnost in moč termalne vode iz Rimskih Toplic. Za svojo čudežno ozdravitev so se zahvaljevali nadnaravnim silam vodnih nimf. Da bi vaše težave in vprašanja razreševali čim bolj temeljito ter učinkovito, smo zasnovali ekipo izkušenih zdravstvenih strokovnjakov, ki izvajajo programe zdravljenja in rehabilitacije v Medicinskem centru Valetuda.


Zdravje je nuja našega obstoja, zato ne odlašajte in poskrbite zanj že danes. Medicinski center Valtuda smo v Rimskih termah poimenovali po rimski boginji zdravja – Valetudo.


Pri zidavi termalnega kopališča v letih 1769–1845 so odkrili več marmornatih žrtvenikov, II. zaobljubnih (votivnih) spomenikov, od katerih so bili štirje posvečeni nimfam in boginji zdravja Valetudi. Darovali so jih gostje, ki so si v toplicah povrnili zdravje. Medicinski center Valetuda je primeren za paciente, ki prihajajo na zdraviliško zdravljenje po prebolelih boleznih in poškodbah, gostom, katerim bo zdravniško osebje v medicinskem centru namenilo programe fizioterapije, in gostom, ki bodo preizkusili vrhunske storitve za izboljšanje ter krepitev zdravja.


 
 
http://www.rimske-terme.si/Media/SLO-ANG_wellness_cenik%20(brosura)%20-%20WEB(1).pdf 

Možnost plačila
American Express, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Karanta 

EDINSTVEN AMBIENT BAZENA RIMSKIH TERM


Vrhunska arhitekturna zasnova bazena vam ponuja doživetje izvirnih rimskih kopališč na 450 m2 vodnih površin. Očistite in sprostite telo kot so to počeli že stari Rimljani. Vnesite v vaš vsakdan zdravje in se napolnite s pozitivnimi učinki naravne termalne vode.
V sklopu bazenske ponudbe se nahaja : Notranji bazen , temperatura vode 32°C, 4 notranji masažni bazeni z vodnimi sedišči in vodnimi ležišči, temperatura vode 35°C, Zunanji panoramski bazen (povezan z notranjim bazenom), temperatura vode 32°C, 3 zunanji masažni bazeni z vodnimi sedišči in vodnimi ležišči, temperatura vode 35°C


 


Spletna stran : http://www.rimske-terme.si/default.asp?mID=sl&pID=sprostitev 
GPS Northing (N) : 46,1193 
GPS Easting (E) : 15,2033 

Rimske Toplice

Regija: Savinjska
Destinacija: EDEN 2013: Laško
Kraj: Rimske Toplice
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : Rimske Terme d.o.o. | 03 734 63 11 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti