Ocenite ponudbo:

Bioterme Mala Nedelja

Izvajalec:
Segrap Ljutomer
Naslov:
Moravci v Slovenskih goricah 34 b 9243 Mala Nedelja
Telefon:
02 565 20 00, 02 585 17 31
e-mail:
POČUTITE SE BOLJE KOT DOMA, DOŽIVITE  UDOBJE ZDRAVEGA BIVANJA!


BIOTERME MALA NEDELJA ležijo v kraju Mala Nedelja, ki je  11 km oddaljena od Ljutomera, in  10 km od izvoza Sveti Jurij ob Ščavnici na avtocesti Maribor –Murska Sobota.

Hotel Bioterme**** je novost na turističnem zemljevidu Slovenije, ki s svojo usmerjenostjo k sonaravnemu bivanju ob nudenju kakovostnih storitev presega obstoječo ponudbo in postavlja nov standard na področju zelenega turizma.

Smo edini okoljsko prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Želimo, da po dostopnih cenah spoznate vse prednosti zdravega bivanja.

- Naše sobe (tudi družinske)  ponujajo vso udobje 4* hotela, hkrati pa so energetsko čiste; brez elektro smoga, opremljene z masivnim lesenim oljenim pohištvom,  tla so obložena z voskanim lesenim podom in  pobarvane z okolju prijaznimi barvami.  Hotel je zgrajen po standardih eko marjetice in je energetsko samozadosten.
- Odlična restavracija z zdravo prehrano in biokotičkom, vinoteka z bogatim izborom vin, v kateri izvedemo tako skupinsko kot individualno degustacijo.
- Na voljo so vam konferenčni in večnamenski prostori kjer za vas izvedemo seminarje, poroke, rojstno-dnevne zabave in druga druženja. Od januarja 2011 vam nudimo storitve kozmetičnega salona, zobne ambulante ter specializirane prodajalne z zdravili in medicinskimi pripomočki.
- Nudimo vam izposojo koles za potepanja po številnih kolesarskih in sprehajalnih poteh, zanimive izlete in animacije, v neokrnjeni okolici pa boste imeli priložnost  spoznati vse prednosti sonaravnega bivanja.
- Termalni park ponuja 2000 m2 vodnih površin z enkratno zdravilno termalno vodo iz globine 2273 m (27 do 38 stopinj C), kotiček za sproščanje s Svetom savn, masažnimi saloni, fitnesom in solarijem. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogatim izborom jedi in pijač.


VSE, KAR POČNEMO, IZHAJA IZ NEOKRNJENE NARAVE, JE ISKRENO, PRISTNO IN DOMAČE.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

BIOTERME MALA NEDELJA, LJUTOMER
MORAVCI V SLOVENSKIH GORICAH 34/B
9243 MALA NEDELJA, LJUTOMER, SLOVENIJA
TEL: 00386 2 565 20 00 (HOTEL BIOTERME)
TEL: 00386 2 585 17 30 (TERMALNI PARK BIOTERME)
FAX: 00386 2 585 17 81
E-MAIL: ;
Web: www.bioterme.si

 

Možnost plačila
Diners, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, kreditne kartice 


 


GPS Northing (N) : 46,5147 
GPS Easting (E) : 16,0522 

Moravci v Slov.Goricah

Regija: Pomurska
Kraj: Moravci v Slov.Goricah
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : LTO Prlekija Ljutomer | 02 584 83 33 | | www.jeruzalem.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti