Ocenite ponudbo:

Terme Dobrna

Izvajalec:
Terme Dobrna d.d.
Naslov:
Dobrna 50 3204 Dobrna
Telefon:
03 780 80 00
Faks:
+786 3 780 81 11
e-mail:

Terme Dobrna so danes sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče, ki nudi namestitev v hotelu Vita, vili Higiea in hotelu Park. Zdravilišče združuje tako naravne danosti kot sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

Terme Dobrna so že stoletja znane in priznane po zdravstvenih programih za ženske, s posluhom zanje in njihove partnerje. Tradicionalne medicinske postopke so nadgradili z novimi znanji in s sodobno tehnologijo ter v povezavi z naravnimi danostmi našli nove možnosti zdravljenja.

Poleg številnih terapevtskih programov so Terme Dobrna zelo privlačne tudi za vse tiste, ki ne rabijo medicinskih terapevtskih programov, temveč bi radi aktivno preživljali svoj prosti čas v izjemnem naravnem okolju. Zato so zelo primerne tudi za družine. Poskrbljeno je za aktivno preživljanje časa v bazenu, wellness centru, tu je Dežela savn, masažno lepotni center Hiša na travniku …
Vsak mesec se vrstijo zanimiva predavanja, plesni večeri, kulinarična doživetja. Terme so v svoji dolgoletni tradiciji razvile dovršeno kulinariko, še posebej pa svojo slaščičarno, ki navdušuje goste z vrhunskimi sladicami. Tu vam pripravijo nepozabno poročno slavje, poslovno kosilo, rojstnodnevno rajanje za otroke, v vinski kleti pod vilo Higieo pa posebna doživetja iz zgodovine vinske kulture na naših tleh.

Veliko ponuja naravno okolje. Zdraviliški park v neposredni bližini nudi sproščujoč počitek ali prijeten sprehod po lepo urejenih poteh med cvetočimi gredicami in pod mogočnimi krošnjami dreves. V Termah Dobrna poskrbijo za vašo animacijo, organizacijo izletov v okolico, spoznali vas bodo s sprehajalnimi in pohodniškimi možnostmi, kolesarskimi stezami in planinarjenjem. Na vaš obisk čakajo izletniške in turistične kmetije ter številni naravni in kulturni spomeniki.

 

So kraji, ki človeka prevzamejo. Ni jih moč pozabiti, preprosto se želiš vrniti. In Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali.
 


Terme Dobrna 
Dobrna 50 
3204 
Dobrna 
Telefon : 03 780 80 00 
Faks : +786 3 780 81 11 
E-pošta :  
Spletna stran : www.terme-dobrna.si 
GPS Northing (N) : 46,3397 
GPS Easting (E) : 15,2242 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : Zavod za turizem, šport in kulturo Dobrna | 03 780 10 64 | | www.ztsk-dobrna.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti