Pogoji sodelovanja na turističnih sejmih in poslovnih borzah v letu 2013 - 2014

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Sledeči splošni pogoji določajo pogoje sodelovanja na strokovnih turističnih sejmih in poslovnih borzah v letu 2011, ki se jih je mogoce udeležiti v okviru stojnice Slovenske turistične organizacije (v nadaljevanju: STO).

Stojnica (lastna ali najeta) je razstavni prostor, ki ga STO postavi na zakupljenem prostoru sejmišča za potrebe predstavljanja slovenske turistične ponudbe - lokalne turistične organizacije, občinski oddelki za turizem, TO/TA, prevozniki, hotelska podjetja ter ostali ponudniki turističnih storitev, (v nadaljevanju: STG – slovensko turistično gospodarstvo). Naročnik po teh splošnih pogojih je pravna ali fizična oseba, ki je nosilec prijavnice in se na podlagi izpolnjene prijavnice udeleži turističnega sejma oz. poslovne borze kot razstavljalec ter z namenom razstavljanja oziroma predstavljanja slovenske turistične ponudbe na sejmu oz. borzi skladno s splošnimi pogoji najame posamezni razstavni prostor (pult, mizo, oziroma oboje).

Splošne pogoje za sodelovanje na turističnih sejmih in poslovnih borzah najdete na spodnjih povezavah.

Poslovne borze v letu 2013

Turistični sejmi v letu 2013

Poslovne borze v letu 2014

Turistični sejmi v letu 2014

Seznam sejmov in borz za leto 2015

Seznam sejmov in borz za leto 2015, na katerih se bo predstavila SPIRIT Slovenija, javna agencija skupaj s slovenskim turističnim gospodarstvom.

Prijava ali registracija

Prijava Registracija

Dogodki

X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti