Spletni in mobilni potovalni pripomočki

TelefonVaše spoznavanje Slovenije vam želimo še bolj olajšati in vas opozoriti na dodatne načine, kako lahko dobite tisto informacijo, ki jo želite. Mobilna aplikacija Slovenia's Top 50 prikazuje izbor petdesetih najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije. Če ob pomoči našega interaktivnega zemljevida še ne veste točno, koliko so oddaljeni določeni kraji in koliko časa potrebujete za prevoz, preverite preko načrtovalcev poti. S pomočjo svojih mobilnikov lahko do koristnih vsebin dostopate kjerkoli. Za hitro iskanje izbora informacij pa uporabite spletni vodič.

Vsebine spletnega vodiča in mobilni portal mobile.slovenia.info se nenehno dopolnjujejo, zato da vas lahko oskrbijo s čim bolj aktualnimi podatki.
 

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100 prikazuje izbor najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije, glede na ...več
 

Mobilna aplikacija Hiking and Biking in Slovenia

Mobilna aplikacija prikazuje preko 180 najzanimivejših pohodniških in kolesarskih destinacij, poti, nastanitev in ...več
 

Načrtovalec poti

Želite izvedeti, katera pot vam najbolj ustreza? ...več
 

Spletni vodič

Spletni vodič po Sloveniji je prilagojen za tiste uporabnike našega portala, ki bi radi čim hitreje prišli do ...več
 

Mobilni portal m.slovenia.info

Na območjih v Sloveniji, kjer nimate dostopa do svetovnega spleta, pa bi vseeno radi dobili nekatere pomembne ...več

Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti