Kolesarske nastanitve

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
V več slovenskih hotelih, hostlih in turističnih kmetijah je posebej poskrbljeno za kolesarje. Specializirane kolesarske nastanitve so označene z znakom 1 do 5 koles. Najbolj osnovno raven storitev ponujajo nastanitve z enim kolesom, najširši razpon in najvišjo kakovost storitev pa vam nudijo namestitve s 5 kolesi.
Pokaži več
Kolesarske nastanitve, , V več slovenskih hotelih, hostlih in turističnih kmetijah je posebej poskrbljeno za kolesarje. Specializirane kolesarske nastanitve so označene z znakom 1 do 5 koles. Najbolj osnovno raven storitev ponujajo nastanitve z enim kolesom, najširši razpon in najvišjo kakovost storitev pa vam nudijo namestitve s 5 kolesi. <div style="width: 100%; color: red" id="ReadMoreSeparator">---------------------------------------------------------------------------</div><br /><br /><h2>Eno kolo<br /><img border="0" align="left" src="/pictures/category/7/2010/KolesarskeNastanitve_251718.jpg" width="222" height="151" /><br /></h2>Hotel z enim kolesom vam ponuja informacije o kolesarskih poteh po okolici, prenočišče brez doplačila in varen prostor za shrambo kolesa. Hkrati ima osnovno opremo za popravilo koles in kolesarsko pralnico ter pralnico in sušilnico kolesarske opreme. Nudi vam zajtrk, bogat z ogljikovimi hidrati, prvo pomoč in prevoz do najbližjega kolesarskega servisa.<br /><br /><h2>Dve kolesi</h2><br />Poleg osnovnih informacij o kolesarskih poteh vas hotel z dvema kolesoma oskrbi s kolesarskimi zemljevidi in podatki o kolesarjenju v drugih delih Slovenije. Na voljo imate kolesarskega vodnika, dostop do interneta in posebne namestitvene aranžmaje. V hotelu lahko najamete pet koles srednjega razreda. Vaše kolo in opremo vam lahko odpeljejo na želeno destinacijo. Na pot lahko vzamete pripravljeno kosilo in energetski napitek. <br /><br /><br /><h2>Tri kolesa</h2><br />Hotel s tremi kolesi ima dva kolesarska vodnika in osebje, ki vam svetuje pri načrtovanju kolesarskih poti. Vsaj štirikrat tedensko v hotelu organizirajo vodene kolesarske izlete po okolici in vam pomagajo pri rezervaciji nastanitve v drugih krajih. Svoje kolo lahko spravite v poseben prostor. Hotel tudi nudi orodje za popravilo koles, deset koles srednjega razreda, ki jih lahko najamete, in alternativne programe v primeru slabega vremena.<br /><br /><h2>Štiri kolesa<br /><br /></h2>Hotel s štirimi kolesi ima več kolesarskih vodnikov in vodene kolesarske izlete vse dni v tednu. V hotelu prodajajo kolesarske pnevmatike. Ponujajo vam brezplačen prevoz do kolesarskega servisa in uporabo nadomestnega kolesa. V takem hotelu lahko najamete 15 vrhunskih koles. Hotel nudi svoj prevoz za vas in vašo kolesarsko opremo, posebni jedilni meni za večdnevne kolesarske ture, energetske tablice ter napitke. V hotelu je savna, v bližini pa masažni salon.<br /><br /><h2>Pet koles</h2><br />Poleg vseh naštetih storitev pri hotelu s štirimi kolesi imajo v hotelu s petimi kolesi svoj masažni salon. Nudijo najem GPS navigacijskih naprav. V vsaki hotelski sobi so posebne sušilne naprave za perilo. V hotelu lahko najamete 20 vrhunskih koles in imate na voljo jedilni meni, bogat z ogljikovimi hidrati, svežim sadjem in zelenjavo. V bližini takega hotela prirejajo kolesarske prireditve., V več slovenskih hotelih, hostlih in turističnih kmetijah je posebej poskrbljeno za kolesarje.


X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti