Snovalec - spodbuda za uresničitev obetavnih turističnih zamisli

Razvoj inovativnega slovenskega turizma od leta 2009 podpiramo z nagrado snovalec. Vsako leto podpremo uresničitev več obetavnih turističnih zamisli. Nekatere izmed njih že čakajo na vaš obisk!

Od leta 2009 v Sloveniji uresničevanje najbolj obetavnih turističnih zamisli omogočamo s snovalcem, finančno in promocijsko nagrado na nacionalni ravni. S snovalcem turistične ponudnike spodbudimo k ustvarjalnemu, inventivnemu in inovativnemu snovanju turističnih proizvodov za vas, turiste.  Z našo pomočjo se je že uresničil turistični produkt Potovanja za fotografe, na Dolenjskem lahko od letos prespite v Apartmaju na vodi, o Sloveniji ste lahko brali v nacionalnih medijih številnih držav, katerih mladi novinarji so nas obiskali na Akademiji za mlade turistične novinarje, noč lahko preživite v hiškah slovenske Istre v Truškah, pa tudi na kozolcu v Lučah ali v ekološki vasici kožaric na Bledu.

Slovenija je družabna

             
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti