Ocenite ponudbo:

Smučišče Magolnik

Naslov:
Magolnik, Svibno 1433 Radeče
Na nadmorski višini 730-820 metrov se v slikovitem okolju neokrnjene narave razprostira smučišče Magolnik, ki slovi po prijateljskem vzdušju in čudovitih razgledih na ˝zasavski Triglav˝ Kum in vasico Svibno z Grajskim hribom in Cerkvijo sv. Križa. Precej strma proga, še posebej njen začetni del, ki nudi izziv tudi zahtevnejšim smučarjem, je zelo primerna tako za rekreativno smuko kot za izvedbo šolskih ali sindikalnih tekmovanj, poseben užitek pa sladokuscem nudi vsakodnevna nočna smuka. Okrepčilo v obliki vročega čaja ali mrzlega piva in še česa vmes je izmučenim smučarjem na voljo v brunarici pri vstopni postaji žičnice. V toplejših mesecih je na smučišču moč opaziti tudi planince oz. pohodnike – čez smučišče namreč teče Radeška planinska pot. Več o kraju na http://www.ktrc.si 
Nadmorska višina smučišča : 708-825 m


Število vlečnic : 1 


Srednje težke proge : 0,5 km


Dostop: skozi Radeče in nato po dolini Sopote se mimo tovarne Radeče papir pripeljete v naselje Jagnjenica, kjer pri športnem igrišču zavijete levo za Svibno. Na cesti iz Svibna proti Kladju pri stari graščini zavijete desno za smučišče. V pogojih močnejšega sneženja je za dostop priporočljiva uporaba snežnih verig. 
KTRC Radeče 
Ulica Milana Majcna 1 
1433 
Radeče 
Telefon : 03 56 87 941 
Telefon 2 : 051 312 558 (info tel.) 
Faks : 03 56 85 285 
E-pošta :  
GPS Northing (N) : 46,0583 
GPS Easting (E) : 15,0744 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : JZKTRC Radeče | 03 568 79 40 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti