Ocenite ponudbo:

Zavod-Kongresnoturistični urad

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Naslov: Dunajska 156, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 569 12 60
Faks: 01 569 12 61
e-mail:
www.slovenia-convention.com
Zavod - Kongresnoturistični urad je neprofitna organizacija, ki brezplačno nudi strokovne in nepristranske informacije o možnih krajih dogodkov in ponudnikih storitev. Urad deluje kot profesionalni posrednik med organizatorji dogodkov in ponudniki storitev ter podpornimi organizacijami, katerim skupni cilj je najti čim ustreznejšo rešitev za organizacijo in izvedbo dogodka.

Med našimi štiriinpetdesetimi člani so kongresni centri in hoteli, profesionalni kongresni organizatorji (t.i. PCO) in strokovne kongresne turistične agencije (t.i. DMC), Turizem Ljubljana ter drugi ponudniki storitev. Slovenska turistična organizacija je strateški partner Zavoda - Kongresnoturistični urad.

Slovenija ima na področju kongresne dejavnosti raznolike možnosti za izvedbo dogodkov. Naše prednosti so lahka dostopnost, geografska raznovrstnost in bogata kulturna dediščina, odlična ponudba kongresnih zmogljivosti, okusna kulinarika, podprta z vrhunsko ponudbo vin, pristna gostoljubnost in dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

Vabimo vas, da se na naštete ponudnike storitev obrnete neposredno, ali pa smo vam na voljo, da vam zagotovimo kakršne koli informacije, ki vam bodo v pomoč pri pravi izbiri.


Člani Zavoda - kongresno turistični urad
 
GPS Northing (N) : 46,0822 
GPS Easting (E) : 14,5137 
Skrbnik : Slovenian Convention Bureau | | last modified: 03.09.2014
na zemljevid
GPS N: 46,0822
E: 14,5137

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti