Ocenite ponudbo:

Zavod-Kongresnoturistični urad

Naslov:
Vošnjakova ulica 1, 1000 Ljubljana, 1000 Ljubljana
Telefon:
01 569 12 60
e-mail:
Zavod - Kongresnoturistični urad je neprofitna organizacija, ki brezplačno nudi strokovne in nepristranske informacije o možnih krajih dogodkov in ponudnikih storitev. Urad deluje kot profesionalni posrednik med organizatorji dogodkov in ponudniki storitev ter podpornimi organizacijami, katerim skupni cilj je najti čim ustreznejšo rešitev za organizacijo in izvedbo dogodka.

Med našimi štiriinpetdesetimi člani so kongresni centri in hoteli, profesionalni kongresni organizatorji (t.i. PCO) in strokovne kongresne turistične agencije (t.i. DMC), Turizem Ljubljana ter drugi ponudniki storitev. Slovenska turistična organizacija je strateški partner Zavoda - Kongresnoturistični urad.

Slovenija ima na področju kongresne dejavnosti raznolike možnosti za izvedbo dogodkov. Naše prednosti so lahka dostopnost, geografska raznovrstnost in bogata kulturna dediščina, odlična ponudba kongresnih zmogljivosti, okusna kulinarika, podprta z vrhunsko ponudbo vin, pristna gostoljubnost in dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

Vabimo vas, da se na naštete ponudnike storitev obrnete neposredno, ali pa smo vam na voljo, da vam zagotovimo kakršne koli informacije, ki vam bodo v pomoč pri pravi izbiri.


Člani Zavoda - kongresno turistični urad
 

Slovenija

na zemljevid

Publikacije

CATALOGUE SLOVENIA GREEN ...

 

ROAD TO GREEN MEETINGS IN ...

 

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Slovenian Convention Bureau |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti