Oddelek za sejemske in borzne nastope

Oddelek za sejme in borze primarno skrbi za promocijo Slovenije kot turistične destinacije v okviru turističnih sejemskih in borznih nastopov v Evropi ter izbranih oddaljenih tržiščih. Na sejemskih in borznih nastopih se predstavlja v sodelovanju s slovenskim turističnim gospodarstvom in predstavniki različnih turističnih združenj oz. lokalnih organizacij.

Na sejmu se potencialnim turistom Slovenije poskuša približati Slovenijo skozi vse čute, in sicer:
- vid: preko nove tipske stojnice, ki je narejena iz naravnih in okolju prijaznih materialov, opremljena s privlačnimi motivi Slovenije, ki v obiskovalcih vzbujajo močne asociacije; preko predstavitve tipičnih slovenskih običajev, tradicij in pokrajin, katere na stojnici, v okviru animacije, izvajajo posamezni partnerji slovenskega turističnega gospodarstva;
- okus in vonj: preko kulinaričnih užitkov ob okušanju slovenskih jedi in vin iz različnih slovenskih pokrajin, ki jih pripravi šolano in izkušeno strežno osebje v organizaciji Slovenske turistične organizacije oz. partnerji slovenskega turističnega gospodarstva (animacija)
- sluh: preko tradicionalne slovenske glasbe, ki jo izvajajo različni slovenski glasbeniki;
- tip: preko promocijskih in eko daril (izdelkov narejenih iz starih promocijskih materialov);

Oddelek za sejme in borze je odgovoren tudi za letno izobraževanje informatorjev in strežnega osebja, ki v okviru STO ekipe skrbi za nemoten potek sejemskih in borznih nastopov.

Vabimo vas, da se podrobneje z našimi aktivnostmi seznanite na:
Sejmi in borze

Za več informacij pišite na:

Oddelek za sejemske in borzne nastope smo:


- Metka Pirc 
  Vodja sejemskih in borznih nastopov
  tel. št.: 01 589 85 36
  e-pošta:

- Tanja Mlakar 
  Vodja projektov
  tel. št.: 01 589 85 41
  e-pošta:
- Špela Ivančič
  Vodja ključnih dogodkov
  tel. št.: 01 589 85 37
  e-pošta:

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti