Ocenite ponudbo:

Potniško pristanišče Koper

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Izvajalec : Luka Koper, d.d.

Naslov: Vojkovo nabrežje 38 6000 Koper
Telefon: 05 665 61 00
Faks: 05 639 50 20
www.luka-kp.si
Konzorcij za potniški terminal Koper je rezultat dobre uigranosti različnih javnih in zasebnih organizacij, katerih prispevek je bil potreben, da je Slovenija bogatejša za zanjo resnično nov turistični produkt in poznana novemu segmentu svetovne turistične populacije. Potniško pristanišče Koper odpira vrata turistom, ki jim je lahko zanimivo prav vse, kar se v turistični Sloveniji skriva za dobrimi 40 kilometri obale. Tisto, kar že dolga leta poudarjamo, je mogoče v Kopru še posebej dobro prodajati: raznoliki kotički naše države so v le pičlih nekaj urah na dosegu vsakega turista, ki nas obišče - pa četudi le za en dan z ladjo.

Uspešnost delovanja konzorcija se kaže v iz leta v leto povečanem prometu tranzitnih potnikov, katerega posledica je tudi gradnja stavbe potniškega terminala v l. 2014. Cilj je, da Koper sčasoma postane matično pristanišče, torej pristanišče začetka in/ali konca potovanja. 

Sejalec GPS Northing (N) : 45,5505 
GPS Easting (E) : 13,7333 
Fotografije
Skrbnik : Zavod Novi turizem | | last modified: 08.05.2012
na zemljevid
GPS N: 45,5505
E: 13,7333

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto

Noči
Sobe
Os./sobo
Prikaži v Google Zemljevidih
Napredno iskanje
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti