Ocenite ponudbo:

Potniško pristanišče Koper

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Izvajalec : Luka Koper, d.d.

Naslov: Vojkovo nabrežje 38 6000 Koper
Telefon: 05 665 61 00
Faks: 05 639 50 20
www.luka-kp.si
Razvoj potniškega terminala Koper je povezan predvsem z dobrim sodelovanjem Luke Koper in Mestne občine Koper. Slovenija je tako bogatejša za pomemben turistični produkt in poznana novemu segmentu svetovne turistične populacije. Potniško pristanišče Koper odpira vrata turistom in jih vabi, da si ogledajo vse lepote naše dežele, ki se skrivajo za dobrimi 40 kilometri obale. Raznoliki kotički naše države so dosegljivi v le pičlih nekaj urah in so na dosegu vsakega turista, ki nas obišče z ladjo - pa četudi le za en dan.

Turistična organizacija Koper je s 34 ponudniki (glavnina teh je članov Zavoda Koper Otok) in Luko Koper zasnovala kartico doživetij – Koper Card. Luka Koper je naposled odprla svoja vrata tudi širšemu občinstvu, predvsem pa turistom, ki se lahko vsako soboto udeležijo vodenega ogleda koprskega pristanišča.
 
V prihodnjih letih je predvidena tudi gradnja novega potniškega terminala, s katerim se bomo približali novemu cilju. Stremimo namreč k temu, da Koper postane matično pristanišče, torej pristanišče začetka in/ali konca potovanja.

 

 

Sejalec GPS Northing (N) : 45,5505 
GPS Easting (E) : 13,7333 
Fotografije
Skrbnik : Zavod Novi turizem | | last modified: 06.05.2015
na zemljevid
GPS N: 45,5505
E: 13,7333

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti