Sejalec - nagrada za inovativne dosežke v turizmu

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Z nagrado sejalec že vse od leta 2004 na nacionalni ravni nagrajujemo najbolj inovativne turistične produkte in ponudnike turističnih storitev. Obiščite to smetano inovativnosti v slovenskem turizmu še sami!

Slovenska turistična organizacija velik pomen in vlogo inovacijam turizmu daje že vrsto let. Inovativne turistične proizvode in storitve boste v Sloveniji prepoznali po priznanju sejalec, ki ga Slovenska turistična organizacija podeljuje že vse od leta 2004. S sejalcem so nagrajene tiste inovacije, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Sejalce so med drugimi prejeli ljubljanski hostel Celica, termalna riviera Term Čatež, produkt kolesarsko potepanje po Panonskih Termah, Kekčeva domačija, portal Sloveniabike.com, potniško pristanišče Koper, Eskimska vas Krvavec, kulinarično središče Okusiti Slovenijo, Bohinj Park EKO hotel, Gastronomski zakladi Istre, GoOpti, VitaGen in Penzion Raduha. Sejalce obiščite sami ali pa se podajte na eno izmed organiziranih Inovativnih slovenskih potepanj.
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti