Ocenite ponudbo:

GIZ SPOT

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Izvajalec : Aerodrom Ljubljana d.d.

Naslov: Zg. Brnik 130a, Zgornji Brnik, 4210 Brnik
Telefon: 04 206 10 00
Faks: 04 202 12 20
e-mail:
www.lju-airport.si
Aerodrom Ljubljana je eden od petih ustanovnih partnerjev Giz SPOT (poleg njega še Istrabenz, Sava, Globtour in Zavod za turizem Ljubljana), katerega cilj je pospešiti in povečati število turistov, ki v Slovenijo pridejo z letalom.

Konzorcij SPOT je organiziran kot gospodarsko interesno združenje. Nastal je z namenom organizacije hitrejšega in številčnejšega prihoda tujih letalskih gostov v Slovenijo. Letalskih zato, ker so ti daleč največji porabniki, ki smo jih v Sloveniji imeli (in jih še imamo) relativno malo. Poslanstvo konzorcija je delovati na tujih trgih z lastno turistično ponudbo in skupnim partnerstvom z organizatorji potovanj in letalskimi prevozniki.

Odkar deluje konzorcij, sta v Slovenijo tudi po njegovi zaslugi začela leteti dva nizkocenovna letalska prevoznika, število turistov, ki v Slovenijo pripotujejo z letali, pa se je občutno povečalo.
 

Sejalec 

Fotografije
Skrbnik : Zavod Novi turizem | | last modified: 16.01.2012

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto

Noči
Sobe
Os./sobo
Prikaži v Google Zemljevidih
Napredno iskanje
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti