Ocenite ponudbo:

VitariumSpa&Clinique

Izvajalec:
Terme Šmarješke Toplice
Naslov:
Šmarješke Toplice 100 8220 Šmarješke Toplice
Telefon:
07 384 34 38
Faks:
07 384 36 00
e-mail:
Vitarium se pridružuje svetovnemu gibanju za promocijo zdravja kot temeljnemu programu za preprečevanje t. i. civilizacijskih bolezni. V centru VitariumSpa&Clinique želimo z različnimi programi (zdravo hujšanje, razstrupljanje) ter z uporabo naravnih postopkov in sredstev obnoviti porušeno posameznikovo psihofizično ravnovesje, ga izboljšati in omogočiti skladno delovanje uma, telesa in duha. Vsi programi centra so individualni in temeljijo na naravnih postopkih z merljivimi učinki.

Osrednje poslanstvo centra je zadovoljiti želje in potrebe sodobnega človeka po kakovostnejšem življenju in dobrem počutju. Pri delovanju izhajamo iz tradicionalne medicine in filozofije Vzhoda, ki svet in človeka pojmuje kot kompleksen sistem neločljivo povezanih delov. Tudi v Vitariumu obravnavamo človeka kot celoto uma, telesa in duha - posameznikom pomagamo ostati mladostni, vitalni, zdravi in ustvarjalni.
 

Sejalec 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : Zavod Novi turizem |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti