Ocenite ponudbo:

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Izvajalec:
Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
Naslov:
Pot za Brdom 4 1000 Ljubljana
Telefon:
01 470 27 00
Faks:
01 470 27 08
e-mail:
Elegantno udobje, navdihnjeno z naravo
Dobrodošli v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, ki ga odlikujeta elegantno udobje, navdihnjeno z bujno gozdnato okolico, in slikovita lega ob hribčku. Hotel se nahaja le nekaj minut stran od čudovitih znamenitosti starega mestnega jedra Ljubljane in le 25 kilometrov od letališča – preprosto idealna izbira za vas.

Nepozabno doživetje blagovne znamke
Začnite svoj dan z dobrim zajtrkom v Restavraciji Atrium in  ostanite povezani s svetom preko brezplačnega, hitrega, brezžičnega interneta, dostopnega po celotnem hotelu. Po dnevu, polnem poslovnih aktivnosti ali turističnih ogledov, se v času vesele urice vrnite v The Bar, kjer vam je na voljo pestra izbira izbranega hišnega piva iz našega programa vrhunskih piv Best BrewsTM.

Načrtujete pomembno srečanje ali družabni dogodek v Ljubljani? Verjamemo v to, da je treba osnovne stvari narediti pravilno. Imamo 350 parkirnih mest,  osem polno opremljenih in fleksibilnih konferenčnih dvoran za več kot 600 oseb ter tri sejne sobe za 10 do 15 oseb. Vse so osvetljene z dnevno svetlobo. Če stopite ven, vam je na naših zelenicah na voljo edinstveno prizorišče na prostem.

 

Sejalec GPS Northing (N) : 46,052 
GPS Easting (E) : 14,4532 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

     
Skrbnik : Zavod Novi turizem |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti