Ocenite ponudbo:

Mons, hotel in kongresni center Ljubljana

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Izvajalec : Hotel Mons - Hotel in kongresni center Ljubljana

Naslov: Pot za Brdom 4 1000 Ljubljana
Telefon: 01 470 27 00
Faks: 01 470 27 08
e-mail:
www.hotel.mons.si
Hotel Mons si je sejalca prislužil z inovativnim dizajnom in kreativnimi promocijskimi akcijami. Prvi tovrstni hotel, narejen po zamisli v svetu uveljavljenega arhitekta prof. Borisa Podrecca in Mihe Dobrina v svoji na videz preprosti zunanjosti in notranjščini razkriva številne zgodbe in poigravanja. Od umestitve arhitekture v naturo skozi prizmo odnosa do narave, približevanja, zamejevanja in miru na točki stalnega gibanja.

O sledenjem pripoveduje tudi skulptura Karla Schlaminegerja »Večno nihalo« v hotelskem lobiju – srčiki hotela, ki je skozi leta postalo pravi razpoznavni znak Monsa. Hotel, lociran na stičišču vseh pomembnejših poti Slovenije, je tudi stičišče ostalih zgodb: svetlobe, dveh volumnov, naloženih eden na drugega, zgodbe barv, kontrastov, lahkega in težkega… Modernost arhitekture se odraža tudi v sodobnih, drznih pristopih skozi promocijske akcije hotela. 

Sejalec GPS Northing (N) : 46,052 
GPS Easting (E) : 14,4532 
Fotografije
Skrbnik : Zavod Novi turizem | | last modified: 20.03.2012
na zemljevid
GPS N: 46,052
E: 14,4532
Destinacija: Eurobasket 2013
Kraj: Ljubljana

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto

Noči
Sobe
Os./sobo
Prikaži v Google Zemljevidih
Napredno iskanje
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti