Sejalec - nagrada za inovativne dosežke v turizmu

Z nagrado sejalec že vse od leta 2004 na nacionalni ravni nagrajujemo najbolj inovativne turistične produkte in ponudnike turističnih storitev. Obiščite to smetano inovativnosti v slovenskem turizmu še sami!

Slovenska turistična organizacija velik pomen in vlogo inovacijam turizmu daje že vrsto let. Inovativne turistične proizvode in storitve boste v Sloveniji prepoznali po priznanju sejalec, ki ga Slovenska turistična organizacija podeljuje že vse od leta 2004. S sejalcem so nagrajene tiste inovacije, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Sejalce so med drugimi prejeli ljubljanski hostel Celica, termalna riviera Term Čatež, produkt kolesarsko potepanje po Panonskih Termah, Kekčeva domačija, portal Sloveniabike.com, potniško pristanišče Koper, Eskimska vas Krvavec, kulinarično središče Okusiti Slovenijo, Bohinj Park EKO hotel, Gastronomski zakladi Istre, GoOpti, VitaGen, Penzion Raduha in Odprta kuhna. Sejalce obiščite sami ali pa se podajte na eno izmed organiziranih Inovativnih slovenskih potepanj.

Slovenija je družabna

             
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti