Ocenite ponudbo:

Hotel Dvor Jezeršek

Naslov:
Zgornji Brnik 63, Zgornji Brnik, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Telefon:
04 252 94 00, 04 252 94 10
Faks:
04 252 94 31
e-mail:
Dvor Jezeršek - Okusiti Slovenijo pod eno streho združuje hotel, gostilno, konferenčne prostore in najnovejšo pridobitev, Akademijo Jezeršek. Več kot 240 let veličastno staro domačijo, ki je bila v lasti premožne družine Hočevar, smo Jezerškovi kupili leta 2006 in prenovili v sodoben hotel s konferenčno dvorano ter gostilno. Pred hotelom vam je na voljo veliko osvetljeno parkirišče, poskrbeli pa smo tudi za dostop za invalidne osebe. Kraj, kjer si roko podata tradicija in sodobnost je hkrati tudi kraj, kjer Slovenijo lahko tudi »okusite«, saj je bil Dvor Jezeršek razglašen za Kulinarično središče - Okusiti Slovenijo. Le streljaj od letališča in smučišča, tudi Ljubljana ni daleč. Nahaja se v neposredni bližini letališča Ljubljana (2 km) ter priljubljenega smučišča Krvavec (4 km). Tudi glavno mesto, Ljubljana, ni daleč stran (20 km). Poleg smučarskega središča Krvavec, ki na veljavi dobiva tudi kot priljubljena izletniška točka v poletnem času, so na voljo številne kolesarske in pohodniške poti. Nedaleč stran so tudi številni turistični kraji: Kamnik, Kranj, Radovljica, Bled, Ljubljana ... Ne gre pa pozabiti tudi na Cerklje, kraj, kjer se je rodil slovenski gledališki igralec Ignacij Boršnik, ljubljanski župan Hribar, ki je obnovil popotresno Ljubljano, pa je sem hodil na oddih. Gostimo tako poslovne goste kot posameznike in družine. Dvor Jezeršek je primeren tako za poslovne goste kot tudi zasebne obiske, posameznike in družine, saj ga poleg ugodne in idilične lege pod Kamniško-Savinjskimi Alpami odlikuje tudi celostna ponudba. Lepo urejena okolica Dvor Jezeršek uvršča tudi med priljubljene lokacije za poroke. Ponaša se s prestižnim nazivom Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«, saj je gostinska ponudba v celoti usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike. Za ta projekt smo leta 2009 prejeli tudi nagrado Zlati sejalec. Gostilna Dvora Jezeršek se uvršča med 20 najboljših gostiln in restavracij v Sloveniji, s preostalimi 41 slovenskimi gostilnami pa uspešno promovira blagovno znamko Gostilna Slovenija.  
Poleg gostinske ponudbe je na voljo hotel z 18 sodobno opremljenimi sobami in 40 ležišči, dva apartmaja, opremljena z odlično ohranjenim stilnim pohištvom iz obnovljene domačije, dvorana za srečanja in posvetovanja, vinska klet, »hiša« za posebne zaključene družbe, posebna soba za sestanke, delovne zajtrke, kosila, večerje, poroke, strokovna in znanstvena srečanja, zahtevne protokolarne dogodke, predstavitve,… 

Tip
restavracija, gostilna 

Gostinska ponudba
domače slovenske jedi 

Gostilna Slovenija 

Dopolnilna ponudba
konferenčna dejavnost 

GPS Northing (N) : 46,236 
GPS Easting (E) : 14,4872 

Zgornji Brnik

Regija: Gorenjska
Kraj: Zgornji Brnik
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : TIC Cerklje na Gorenjskem | 04 281 58 22 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti