Ocenite ponudbo:

Bovec šport center

Izvajalec:
Bovec šport center, Filip Hrovat s.p.
Naslov:
Kot 2 5230 Bovec
Telefon:
05 38 86 032, 031 263 632
e-mail:

Raft spust BOKA

To je klasičen spust, ki ga po dogovoru izvajamo v dopoldanskem in popoldanskem času, do tri krat dnevno.
Adrenalinski rodeo za veseljake.

Raft spust ČEZSOČA

To je nezahteven, sproščujoč spust za tiste, ki ne marajo presenečenj, za skupine, kjer je treba iskati najmanjši skupni imenovalec.

Primeren je za sanjavo uživanje v opazovanju gorskega sveta iz enkratnega zornega kota, ki ga ponuja Soča. Ljudje, ki si ne morejo privoščiti prevelike doze razburjenja, pa tudi šolske skupine in upokojenci, bodo tu našli pravo razmerje med užitkom in varnostjo, ki si jo želijo, da bo dan popoln.

Celodnevni raft spust SOČA 

Ta spust je naš najljubši otrok, saj meji že na pravo malo odpravo in s svojo dolžino omogoča globlji pogled v skrivnost, ki se imenuje Soča.

V Lepeni se vkrcamo le ob dovolj visokem vodostaju in preveslamo brzice pod Bunkerji ter korita Gerklca. Pri nižjem vodostaju vstopimo pod 3. Soškimi koriti, preplujemo Brijeko in brzice Fluotenca ter se potem, ko se nam prilije reka Koritnica znajdemo na veličastnih brzicah Slatenika. Pod Čezsoškim mostom počivamo in malicamo ob pomirjeni reki. Premlevamo vtise in polzavedno vpijamo elementarno sporočilo gorskega sveta, ki se je danes združil z obiskovalci.

Soča bo od tu naprej zdaj 10 km krotka, v blago napeti ravnini razlita spoštljiva masa energije pripravljena za zadnji drnec v ravnino do Trnovega in Kobarida. Pred vstopom v najbolj neugnan del se bomo pri Srpenici spočili in preizkusili način reševanja iz brzic, mogoče bomo plavali, se pogovarjali, tako kot celo turo - po navdihu. Po 5 km ježe na brzicah, ki ob ugodnem vodostaju postane pravi rodeo, prispemo na cilj, v Trnovo. V primeru (pre)visokega vodostaja pa je naš cilj Srpenica.

Ta spust je naša posebnost in na najboljši način prikazuje filozofijo BOVEC ŠPORT CENTRA; smatramo da je vsako pravo doživetje lahko le večplastno. Da športni užitek brez estetske razsežnosti in človeške bližine, ki jo gostitelj ponuja gostu kot soraziskovalcu nevidenih polj ni celovit užitek. Za to pa rabimo daljši čas spusta, neokrnjen gorski svet in ljudi dobre volje. Vse to imamo in ni večjega zadovoljstva kot ljudem, ki jih nemara vidimo prvič omogočiti nepozaben dan, tak, ki se ga spominjamo.

Raft spust po naročilu

Za večje skupine organiziramo tudi ture po naročilu. Tovrstna ponudba je posebej primerna v kombinaciji z drugimi aktivnostmi iz naše ponudbe, spuste pa oblikujemo po pogovoru, ki bo naše predloge uskladil z vašimi željami.

 

Ogledi
vodeni 

Cenik na povezavi.

 

Možnost plačila
bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Activa, kreditne kartice GPS Northing (N) : 46,338 
GPS Easting (E) : 13,5511 
Opomba popusti : 
na zemljevid

Publikacije

Cenik

 

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Bovec šport center | 05 38 86 032 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti