Ocenite ponudbo:

Prijazno podeželje

30 September 2011
Združenje turističnih kmetij Slovenije je v partnerskem sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo izdalo že osmi katalog slovenskih turističnih kmetij PRIJAZNO PODEŽELJE, v skupni nakladi 85.000 izvodov od tega 18.000 v slovenskem, 19.000 v nemškem, 22.000 v angleškem, 12.000 v italijanskem, 9.000 v francoskem in 5.000 izvodov v hrvaškem jeziku. Projekt sta finančno podprla tudi Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ki je zagotovila tudi nepogrešljivo strokovno pomoč.

V katalogu je s fotografijo in krajšim opisom ponudbe na 68 straneh predstavljenih 216 turističnih kmetij, na zadnji strani pa je v seznamu navedenih 177 drugih turističnih kmetij v Sloveniji. Novost letošnjega kataloga je nova naslovnica in uporaba okolju prijaznega papirja. Letos smo katalog ponovno po desetih letih pripravili tudi v hrvaškem jeziku, saj so hrvaški gosti na turističnih kmetijah številčni. Pri letošnji produkciji novega kataloga je bil velik interes za predstavitev s strani novih turističnih kmetij. Tako je v katalogu poleg obstoječih 177 kmetij prvič predstavljenih še 40 novih.

Publikacija je v elektronski obliki na voljo tukaj.

Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti