Sejalec


ARHIV: SEJALCI 2004 - 2010, SEJALEC 2011, SEJALEC 2012, SEJALEC 2013, SEJALEC 2014, SEJALEC 2015, SEJALEC 2016

Sejalec
je priznanje Slovenske turistične organizacije za ustvarjalne in inovativne turistične dosežke. Nagrajuje tiste inovacije v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Za potrebe poziva je inovacija definirana kot kakovostno načrtovana in uspešno uvedena novost ali izboljšava na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov, ki vsebuje elemente nenavadnosti, prijaviteljeve izvirnosti, sistemskega poslovnega razmišljanja in promocije slovenskega turizma.

Namen Sejalca je spodbujanje ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oz. ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem in tujih trgih. Sejalec podpira snovanje in izvajanje projektov razvoja in tržnega uvajanja turističnih proizvodov, usklajenih s temeljnimi in strateškimi dokumenti STO, Slovenije in Evrope.

Potek izbire sejalcev koordinira Banka turističnih priložnosti Slovenije. Nagrada se podeli glede na vsakoletne razpisne pogoje.

Več informacij o Sejalcu.

Vabljeni tudi k ogledu vseh nagrajencev na turističnih spletnih straneh www.Slovenia.info.

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti