Avstrija

Omejite izbor:
 
 
12 (1..10)Od12

 
23 Junij 2015

Kratek pregled trga: Avstrija 2014

Statistični podatki o prihodih in prenočitvah avstrijskih turistov v Sloveniji v zadnjih 10 letih (2005-2014), mesečno gibanje števila prenočitev turistov iz Avstrije, povprečna doba bivanja, struktura prenočitev po vrstah občin in po vrstah nastanitvenih objektov.
Kratek pregled trga: Avstrija 2014
A brief market overview: Austria 2014
 
 
16 December 2014

Kratek pregled trga: Avstrija 2013

Statistični podatki o prihodih in prenočitvah avstrijskih turistov v Sloveniji v letih 2004-2013, mesečno gibanje števila prenočitev turistov iz Avstrije, povprečna doba bivanja, struktura prenočitev po vrstah občin in po vrstah nastanitvenih objektov.
Kratek pregled trga: Avstrija
A brief market overview: Austria
 
 
10 December 2014

Percepcija Slovenije s strani avstrijskih turistov

Ad hoc raziskava na spletnih družabnih omrežjih o tem, kako avstrijski gostje vidijo Sovenijo, kaj so njene prednosti in kaj pomanjkljivosti. Opravljena je tudi primerjava med letoma 2013 in 2014. Splošna percepcija  avstrijskih obiskovalcev je predvsem pozitivna, a je moč zaznati tudi nekaj kritik. Več o tem si lahko ... večmanj ...
Analiza
 
 
18 Marec 2014

Kratek profil avstrijskega trga

Kratek profil avstrijskega trga s predstavitvijo države, pregledom turističnega prometa, povzetkom raziskave Anketa o tujih turistih in pregledom podatkov avstrijskega statističnega urada.
Profil
 
 
17 Februar 2014

Raziskava Anketa o tujih turistih 2012 (primerjava z 2009)

Raziskavo so izvedli na Statističnem Uradu Republike Slovenije v letu 2009 in 2012. Anketa se izvaja s triletno periodiko v izbranih mesecih v izbranih nastanitvenih objektih (hoteli in kampi). Za zbiranje podatkov je bil uporabljen anketni vprašalnik, ki so ga izbrani turisti rešili na terenu (na kraju turističnega ... večmanj ...
Analiza
 
 
10 Februar 2014

Percepcija slovenije s strani avstrijskih turistov

Raziskava je bila opravljena z namenom identifikacije in razumevanja dojemanja percepcije Slovenije in njene turistične ponudbe (izključno turistične ponudbe), s strani avstrijskih turistov oziroma obiskovalcev. V raziskavo so zajeti vsi javno dostopni podatki v spletnem okolju, katere smo (lahko) zajeli z uporabo ... večmanj ...
Profil
 
 
26 Marec 2012

Raziskava o odnosu Evropejcev do turizma

V začetku meseca marca je Evropska komisija izdala letošnji Eurobarometer o odnosu Evropejcev do turizma. Povzetek izsledkov raziskave za Avstrijo si lahko pogledate v prilogi.
Povzetek
 
 
24 Februar 2012

Raziskava o zavedanju o turistični regiji Portorož in ...

V septembru in oktobru 2011 je bila v Avstriji izvedena raziskava o zavedanju o turistični regiji Portorož in njenem image-u. V povzetku poročila si lahko preberete podatke, ki se nanašajo na splošno obnašanje in prioritete avstrijskih turistov.
Povzetek
 
 
22 Februar 2012

Raziskava o zaznavi Slovenije kot turistične destinacije

V septembru 2011 smo v Avstriji izvedli raziskavo z metodo fokusnih skupin o zaznavi Slovenije kot turistične destinacije in njene turistične ponudbe. Izsledke raziskave si lahko preberete v priloženem povzetku.
Povzetek
 
 
15 April 2011

Statistična analiza avstrijskega trga za leto 2010

Statistični podatki o prihodih in prenočitvah avstrijskih turistov v Slovenij, turistov v Avstriji in na Dunaju v letu 2010 ter število avstrijskih turistov v drugih evropskih državah.
Analiza
 

12 (1..10)Od12

Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti