Eurobarometer

Raziskave Eurobarometer se dostopne TUKAJ.
Omejite izbor:
 
 
1 (1..7)Od7

 
7 April 2016

Odnos Evropejcev do turizma 2015

Evropska komisija je tudi za leto 2015 objavila poročilo Eurobarometer o odnosu Evropejcev do turizma. V priponki najdete kratek povzetek v slovenskem jeziku.
Odnos Evropejcev do turizma/Preferences of Europeans Towards Tourism
 
 
29 April 2015

Odnos Evropejcev do turizma 2014

Evropska komisija je tudi za leto 2014 objavila poročilo Eurobarometer o odnosu Evropejcev do turizma. V priponki najdete kratek povzetek v slovenskem jeziku. Do originalnega poročila lahko dostopate TUKAJ.
Odnos Evropejcev do turizma/Preferences of Europeans towards tourism
 
 
9 Marec 2012

Eurobarometer - Odnos Evropejcev do turizma 2012

Evropska komisija je, četrto leto zapored, objavila poročilo Eurobarometer o odnosu Evropejcev do turizma. V letu 2011 je potovalo 72 odstotkov turistov EU, 73 odstotkov jih je odgovorilo, da bodo potovali tudi v letu 2012, bodisi na krajših ali daljših potovanjih. Rezultati Eurobarometra tudi kažejo, da je v letu 2011 več državljanov držav EU odločilo počitnikovati znotraj Evrope. Potovalne navade evropskih turistov: 1. Samostojno organiziranje ... večmanj ...
 
 

Odnos Evropejcev do podnebnih sprememeb

Evropska komisija je objavila poročilo raziskave o odnosu Evropejcev do podnebnih sprememb "European's  attitudes towards climate change" za obdobje januar - februar 2009.   Poročilo raziskave je dostopno TUKAJ.
 
 
25 Avgust 2009

Odnos Evropejcev do podnebnih sprememeb

Evropska komisija je objavila poročilo raziskave o odnosu Evropejcev do podnebnih sprememb "European's  attitudes towards climate change" za obdobje januar - februar 2009. Poročilo raziskave je dostopno TUKAJ.
 
 
30 Marec 2009

Evropska komisija - Eurobarometer

Evropska komisija je objavila rezultate Raziskave o naklonjenosti prebivalcev Evrope do turizma. Rezultati so objavljeni tako za Evropo kot za posamezne države, torej tudi za Slovenijo. Objavljamo povzetek raziskave, celotno poročilo pa si lahko ogledate   TUKAJ.
Povzetek
 
 
27 Marec 2009

European Travel Commission (ETC)

      Publikacije ETC-ja je mogoče naročiti na njihovi spletni strani. Konec leta 2008 je izšla publikacija The Chinese Outbound Travel Market. V začetku leta 2009 The Russian Outbound Travel Market ter The Indian Outbound Travel Market.
 

1 (1..7)Od7

Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti