Oddelek produkcije promocijsko informativnega materiala

Ključne usmeritve in aktivnosti oddelka Produkcije promocijsko informativnega materiala STO, temeljijo na inovativnih pristopih produkcije in distribuciji promocijskih materialov in izdelkov v sklopu podpornih aktivnosti za promocijo države kot turistične destinacije in promocijo turističnih območij, turističnih programov in integralnih turističnih produktov, pomembnih z nacionalnega vidika.

Aktivnosti produkcije publikacij se izvajajo po načelih trajnostnega turizma, ki temelji na načelih okoljske, družbenoodgovorne in gospodarske trajnosti v Sloveniji, s čimer oddelek sledi strateškim usmeritvam STO na področju razvoja in promocije zelenega turizma. Publikacije so tiskane na okolju prijazen papir iz nadzorovanega trajnostnega gospodarjenja z gozdovi, nabor promocijski izdelkov je vezan na tradicionalne, inovativne in pravtako okolju prijazne izdelke, z aktivnostmi uporabnike spodbuja k pregledu elektronskih verzij publikacij in deluje po načelih projekta Pisarna, prijazna Sloveniji. Odeelek prav tako skrbi za izbor uradnih promocijskih izdelkov Slovenije, nakup katerih je mogoče na več kot 70 prodajnih mestih po državi. Ti so na voljo tudi preko spleta v E-trgovini.
 
Publikacije odprite in prelistajte na: www.slovenia.info/publikacije

Svoje ideje in predloge o sodelovanju, ter vprašanja pa naslovite na ekipko oddelka Produkcije promocijsko informativnih materialov na elektronski naslov 

Za več informacij se lahko obrnete na:

- Boža Šuljgič
Vodja distribucijskega centra STO
tel.št.: 01 500 08 70 
e-pošta:  


Oddelek produkcije promocijsko informativnega materiala smo:


- Marija Rožman
  Koordinatorka projektov
  tel.št.: 01 589 85 47
  e-pošta:Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti