Oddelek za tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi v Sloveniji

Oddelek za odnose z javnostmi v Sloveniji je odgovoren za izvajanje tržno-komunikacijskih aktivnosti, ki se navezujejo na delo in izvajanje promocije STO na domačem trgu. Prav tako skrbi za obveščanje domače javnosti o aktivnostih STO v tujini in zagotavlja komunikacijsko podporo ob pomembnejših dogodkih v slovenskem turističnem sektorju preko medijev in lastnih komunikacijskih kanalov. Oddelek pripravlja novinarske konference o aktualnih temah s področja turizma, zagotavlja odgovore na novinarska vprašanja in pripravlja sporočila za javnost o delu in aktivnostih STO, spremlja poročanje slovenskih medijev in aktualne trende v turističnem sektorju, o tem obvešča slovensko turistično gospodarstvo ter zagotavlja komunikacijsko podporo ob najpomembnejših dogodkih in aktivnostih STO.

Oddelek za odnose z javnostmi v Sloveniji je odgovoren tudi za pripravo in izdajo brezplačnega časopisa STO za menedžment in trženje v turizmu TUR!ZEM. Časopis posreduje strokovne informacije s slovenskega in mednarodnega turističnega trga in predstavlja pomembno podporno orodje za učinkovitejši menedžment in trženje v turizmu. Pokriva vsebine, ki so zanimive tako za zasebni, civilni in javni turistični sektor kot tudi za s turizmom zgolj posredno povezana podjetja in institucije. Za naročilo pišite na  

Prav tako oddelek skrbi za nemoteno delovanje Turistične tiskovne agencije (TTA). TTA je spletno mesto, kjer so zainteresirani javnosti na voljo aktualne, dnevno ažurirane novice s področja turizma v slovenskem in angleškem jeziku.

Oddelek za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi v Sloveniji smo:

- Livija Kovač Kostantinovič
  Vodja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi v Sloveniji
  tel. št.: 01 589 85 65 
  e-pošta:

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti