Razvoj ITIS

V priloženem dokumentu je predstavljena izvedbena strategija e-trženjskih aktivnosti Integralnega turističnega informacijskega sistema Slovenske turistične organizacije v obdobju 2012 - 2016.

Uradni slovenski turistični informacijski portal www.slovenia.info (v nadaljevanju: Slovenia.info) je slovensko spletno mesto z najširšim dosegom v tujini. Ima daleč največji doseg med vsemi slovenskimi mediji, glede na število uporabnikov in obiskov ter raznolikost obiskovalcev.

Strateški dolgoročni marketinški cilj je povečati obisk uporabnikov za 15 % ob hkratnem boljšem zagotavljanju kakovosti za vse več tržnih segmentov in s tem dokazati, da je internetni kanal ena od najučinkovitejših platform za internacionalizacijo slovenskega turizma.

Poleg elementarnega cilja povečanja obiska pa so v pričujočem obdobju ključni cilji:

- Povečanje konverzij po vsem spletnem mestu.
- Izboljšanje splošne kakovosti vsebin.
- Adaptacija portala za vse multimedijske in digitalne platforme.
- Zagotavljanje kakovosti dela vseh partnerjev na platformi.
- Izboljšanje učinkovitosti vseh komunikacijskih in oglaševalskih aktivnosti.


Strategija izvedbe je kombinacija še boljše definicije vsebine in pozicioniranja Slovenia.info in hkrati vrhunske uporabniške izkušnje s Slovenijo.

Splet učinkovitih izvedbenih ukrepov za spletno in mobilno platformo, ob hkratnem povečevanju znanja o uporabnikih, spletnem mestu in marketinških priložnost, ter testiranju najboljših možnosti za doseganje vidnosti in prepoznavnosti, so v središču izvedbene strategije 2012 - 2016.
Strategija ITIS 2012 2016

Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             

Prijava

Za prijavo ali preverjanje statusa vaših prijav morate biti registrirani. Prosimo, vpišite se ali registrirajte.
Uporabniško ime
Geslo
Še niste registrirani?
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti