Razvoj ITIS

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
V priloženem dokumentu je predstavljena izvedbena strategija e-trženjskih aktivnosti Integralnega turističnega informacijskega sistema Slovenske turistične organizacije v obdobju 2012 - 2016.

Uradni slovenski turistični informacijski portal www.slovenia.info (v nadaljevanju: Slovenia.info) je slovensko spletno mesto z najširšim dosegom v tujini. Ima daleč največji doseg med vsemi slovenskimi mediji, glede na število uporabnikov in obiskov ter raznolikost obiskovalcev.

Strateški dolgoročni marketinški cilj je povečati obisk uporabnikov za 15 % ob hkratnem boljšem zagotavljanju kakovosti za vse več tržnih segmentov in s tem dokazati, da je internetni kanal ena od najučinkovitejših platform za internacionalizacijo slovenskega turizma.

Poleg elementarnega cilja povečanja obiska pa so v pričujočem obdobju ključni cilji:

- Povečanje konverzij po vsem spletnem mestu.
- Izboljšanje splošne kakovosti vsebin.
- Adaptacija portala za vse multimedijske in digitalne platforme.
- Zagotavljanje kakovosti dela vseh partnerjev na platformi.
- Izboljšanje učinkovitosti vseh komunikacijskih in oglaševalskih aktivnosti.


Strategija izvedbe je kombinacija še boljše definicije vsebine in pozicioniranja Slovenia.info in hkrati vrhunske uporabniške izkušnje s Slovenijo.

Splet učinkovitih izvedbenih ukrepov za spletno in mobilno platformo, ob hkratnem povečevanju znanja o uporabnikih, spletnem mestu in marketinških priložnost, ter testiranju najboljših možnosti za doseganje vidnosti in prepoznavnosti, so v središču izvedbene strategije 2012 - 2016.
Strategija ITIS 2012 2016

Prijava ali registracija

Prijava Registracija
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti