Ocenite ponudbo:

Vila Bianca

Izvajalec:
Mestna občina Velenje - TIC Velenje
Naslov:
Titov trg 1, 3320 Velenje
Telefon:
03/ 896 18 60, 03/ 896 16 00
e-mail:

Poroka je najlepši korak, ki se lahko zgodi dvema,  ki eden do drugega čutita nekaj posebnega.  Ko se partnerja odločita za to čarobno življenjsko prelomnico, je njuna zveza dozorela v medsebojno vez, ki ju bo povezovala celo življenje. Trenutki pred poroko so nadvse čarobni, saj je v zraku veliko pričakovanja, ljubezni in sreče.
 
Poroka v Vili Bianci zajema pripravo in ureditev prostora, poročni protokol, predvajanje poročne koračnice ter  zdravico za  6 oseb (penina).  V  ceno (200,00 €) je vključen 20 % DDV. Možne dodatne storitve po dogovoru in za doplačilo.
 
Bodoča zakonca s strani MO Velenje pridobita soglasje lastnika prostora o izvedbi poroke na v Vili Bianci, na Upravni enoti Velenje pa prijavita poroko in dobita podrobnejše informacije o prostih terminih. 


V Vili Bianci je potrebno upoštevati poročni protokol, prav tako najemnik odgovarja za morebitno nastalo škodo. Kajenje v objektu ni dovoljeno.  Dodatna gostinska ponudba se izvaja v preddverju, terasi ali galerijskem prostoru. Pred Vilo Bianco je omogočen parkirni prostor  za deset osebnih vozil, ostali gostje lahko parkirajo vbližini Vile Biance.


 


GPS Northing (N) : 46,3571 
GPS Easting (E) : 15,1116 

Foursquare 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Velenje - TIC Velenje | 03 896 18 60 | | www.velenje-tourism.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti