Ocenite ponudbo:

Poroka na Brdu ali Strmolu – za nepozaben poročni dan

Izvajalec:
JGZ Brdo
Naslov:
Predoslje 39, Predoslje, 4000 Kranj
Telefon:
04 260 15 44
Faks:
04 202 15 51
e-mail:

Brdo in Strmol ponujata številne možnosti za izvedbo poročnega obreda in poročnega slavja. Dva čudovita parka, dva razkošna gradova, kongresni center in drugi objekti s pomočjo naše organizatorke porok za vas spišejo nepozabno pravljico.

Brdo pri Kranju in Strmol pri Cerkljah na Gorenjskem sta znana predvsem kot protokolarni posestvi, a s svojo lepoto, razkošjem, diskretnostjo in profesionalnim pristopom že dolga leta predstavljata tudi izjemno poročno lokacijo. Poročni obred ali slavje lahko v primeru lepega vremena izpeljemo v cvetočem parku ali ob romantičnem jezercu, ne glede na vreme in letni čas pa tudi v kateri od grajskih soban gradu Brdo ali gradu Strmol, dvoranah modernega kongresnega centra oziroma drugih manjših objektih.
Ker se zavedamo, da je poroka eden najdragocenejših trenutkov v življenju zaljubljencev, in obenem dan, ko prav nič ne sme biti prepuščeno naključjem, smo na tem področju pridobili bogate izkušnje. Naša organizatorka porok bo z vama od vajinega povpraševanja do ogleda in določitve poročnih lokacij, pogovorov o vseh podrobnostih vajine poroke in nazadnje samega poročnega dne. S svojimi izkušnjami vama bo pomagala pri načrtovanju scenarija, izgleda prostorov, cvetlične dekoracije, poročne torte, namestitve za vaju in vajine svate ter mnogih dodatnih možnosti, ki jih Brdo in Strmol ponujata. V prvi vrsti pa bo seveda prisluhnila vajinim željam in pričakovanjem.
Brdo in Strmol poleg klasičnih poročnih obredov ponujata možnost izbire katerega od posebnih poročnih protokolov, ki bodo vajino poroko naredili zares nepozabno, poročna slavja pa so pri nas vedno oblikovana po željah bodočih mladoporočencev.
Obe lokaciji, tako Brdo kot tudi Strmol, mladoporočenci lahko izkoristijo za poročno fotografiranje, in sicer na parkovnih površinah ali v grajskih sobanah.

 
Za poročne obrede in slavja na naših lokacijah, ali poročno fotografiranje v gradu Brdo ali gradu Strmol je potreben vnaprejšen dogovor. 


Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS 
Predoslje 39 
4000 
Kranj 
Spletna stran : www.brdo.si 
GPS Northing (N) : 46,2727 
GPS Easting (E) : 14,3806 
na zemljevid

Publikacije

BRDO Narava Posestvo 15988.pdf

 

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : JGZ Brdo Protokolarne storitve Republike Slovenije | | www.brdo.com...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti