Ocenite ponudbo:

Čebelarstvo – kmetija Repas

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Naslov: Raduše 25b 2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu
Telefon: 02 885 80 60, 041 330 188
čebelarstvo 

Nadmorska višina : 500 m
Velikost kmetije : 1,5 ha
Dostop : Slovenj Gradec – po stari cesti, levo na Podgorsko cesto in nato proti Podgorju, desno za Raduše (vseskozi sledite kažipotom ''Kmetija – čebelarstvo Repas). 
Informacije o obratovanju : Vso leto, večje skupine po predhodnem dogovoru. 

Jeziki sporazumevanja
hrvaški 

Kmetija Repas, ki leži na nadmorski višini 500 m, je prav gotovo  zelo zanimiva za vse tiste obiskovalce, ki si želite od blizu ogledati čebelnjak in spoznati čebelarsko opremo ter preživeti prijazen dan v sadovnjaku in spoznati postopke  predelave sadja.
Gostitelji so znani po odličnem domačem medu in raznolikih vrstah žganj. V njihovi medeni zbirki boste tako odkrili cvetlični, gozdni, kostanjev in akacijev med, posebnost v ponudbi pa sta kremni med in med s suhim sadjem. Pestra ponudba žganj med katerimi boste našli jabolčno, medeno in brinovo žganje ter medeni liker, navduši še tako zahtevnega ljubitelja in poznavalca. Če želite, se lahko pridružite degustaciji medu, žganja in mošta.
Kmetija je odlično izhodišče za vse ljubitelje pohodništva. Gostitelji priporočajo pohod po Plešivski gozdni poti, ki odpira vrata v čudoviti svet naravnih in turističnih zanimivosti.

 
GPS Northing (N) : 46,4827 
GPS Easting (E) : 15,0491 

Foursquare 

Skrbnik : Združenje turističnih kmetij Slovenije | 03 491 64 81 | | last modified: 15.10.2012
na zemljevid

Raduše

na zemljevid
GPS N: 46,4827
E: 15,0491
Regija: Koroška
Kraj: Raduše

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti