Ocenite ponudbo:

Z nordijsko hojo po Pomurju

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Nordijska hoja je dogodivščina za celotno družino. Z uporabo dveh posebej za hojo izdelanih palic aktivno razgibamo celo telo. V družbi vodnika spoznate prve korake in osvojite pravilno tehniko ali se sami podate po pomurskih poteh in aktivno preživite počitnice.

3-dnevni paket zajema: začetni tečaj nordijske hoje pod vodstvom licenciranega vodnika*, izposojo palic za nordijsko hojo, vaje ogrevanja in ohlajanja mišic, pohod nordijske hoje.

5-dnevni paket zajema: nadaljevalni tečaj nordijske hoje*, odpravo napak, izposojo palic za nordijsko hojo, vaje ogrevanja in ohlajanja mišic, dva pohoda nordijske hoje.
7-dnevni paket zajema: nadaljevalni tečaj nordijske hoje (fitnes nivo*), dodatne tehnike (tek s palicami, hoja po hribu navzgor in navzdol), odpravo napak, izposojo palic za nordijsko hojo, vaje ogrevanja in ohlajanja mišic in vaje za moč, tri pohode nordijske hoje.

* minimalno število udeležencev – 5

 
Skrbnik : MO Murska Sobota | 02 525 16 50 | | last modified: 05.08.2010

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti